Cum sa alegi tortul de nunta

Torturi de nunta

Pentru orice mireasa, planificarea unei nunti implica o serie de alegeri dificile.Primul lucru este stabilirea temei intregului eveniment, iar in functie de aceasta vor decurge si celelate alegeri. Odata ce stim care este locul in care se va desfasura petrecerea, vom specifica meniul, precum si tortul, care va incununa aceasta seara memorabila. Trebuie, insa, sa avem in vedere o seama de criterii in functie de care sa facem aceasta alegere, pentru ca el sa se incadreze perfect in atmosfera pe care vrem sa cream.

Stil

Primul aspect pe care trebuie sa il stabilim se refera la stilul tortului. Acesta poate fi unul clasic, cu mai multe etaje, de forma rotunda sau patrata, in culori neutre. Daca totusi iti doresti ceva mai creativ si neconventional te poti indrepta spre alte tipuri de torturi de nunta, precum cele separate, sau chiar un aranjament spectaculos in care sa regasim prajituri individuale, pentru fiecare invitat in parte.

Dimensiune

Trebuie ca tortul sa fie dimensionat in functie de numarul invitatilor. Nu iti doresti in niciun caz ca vreunul dintre acestia sa nu aiba posibilitatea de a gusta din delicioasa prajitura. Asigura-te ca exista totusi si un surplus, pentru cazul in care vei primi mai multi invitati decat te asteptai, ori unii vor solicita o a doua portie.

Decor

Decoratiunile tortului sunt foarte importante, pentru ca prima impresie este cea mai puternica. Acestea vor trebui sa se incadreze in tematica evenimentului si sa creeze si un echilibru cromatic cu restul decorului, precum si cu aranjamentele florale.

Pentru orice tip de astfel de prajituri, poti apela cu incredere la eTorturi, o cofetarie unde poti gasi torturi la comanda, asa cum iti doresti. Acceseaza site-ul etorturi.ro si solicita o oferta.

Close Comments

Comments are closed.