Cum iti poti alege medicul dentist

Este foarte adevarat ca in lume exista un numar mare de stomatologi foarte buni, insa la fel de adevarat este si faptul ca intre acestia s-au strecurat si cei mai putini buni. Dar ce faci atunci cand realizezi ca ai ales gresit? De regula, cele mai multe persoane realizeaza acest lucru cand prejudiciul a fost deja facut. Concret, sa presupunem ca doriti sa gasiti un dentist Drumul Taberei. Pentru a evita potentialele probleme este o idee buna sa verificati datele de contact ale medicului dentist si sa va informati cat de mult se poate cu privire la activitatea acestuia. In acest mod veti putea fi siguri ca el sau ea nu au creat probleme in trecut, in activitatea pe care o desfasoara.

Exista doua modalitati principale prin care puteti verifica acreditarea respectivului medic dentist, in continuare vi le voi propune pe  ambele, in asa fel incat sa puteti alege ceea ce este cel mai bine pentru voi.

Consiliul medicilor dentisti din Romania: potrivit Legii 95/2006,  “(1) In vederea exercitarii profesiei de medic dentist, medicii dentisti cetateni romani si medicii dentisti cetateni ai unui stat membru al Uniunii Europene, ai unui stat apartinand Spatiului Economic European sau ai Confederatiei Elvetiene, stabiliti in Romania, precum si medicii dentisti care intrunesc conditiile prevazute de art. 469 lit. c) si e) au obligatia sa se inscrie in Colegiul Medicilor Dentisti din Romania.” Va sta asadar la indemana sa verificati acreditarea medicului dentist la care va doriti sa mergeti. Veti sti daca acesta detine o licenta valabila si daca au fost luate masuri disciplinare impotriva lui. Cercetare pe Internet: exista site-uri specializate in furnizarea de informatii cu privire la stomatologii din tara. Tot ce trebuie sa faceti este sa tastati numele dentistului si veti obtine informatiile de care sunteti interesati.

Medic dentist – Plazadent.ro

De un lucru puteti fi siguri, Plaza Dent, stomatologie sector 6, este locul in care isi desfasoara activitatea doar specialisti acreditati, capabili sa va ofere solutiile cele mai bune la problemele pe care le aveti. Mai multe informatii aici: plazadent.ro.

Close Comments

Comments are closed.