Cum functioneaza tratamentul cu botox pentru par

Cu toate ca majoritatea oamenilor se gandesc la operatii estetice si interventii de infrumusetare atunci cand vine vorba despre botox, acesta substanta este utilizata chiar si in tratamentul cu botox pentru par. Acesta are ca scop mentinerea parului proaspat si cu mai mult volum.

Pentru ca rezultatele obtinute in urma aplicarii unui astfel de tratament este important sa se apeleze la servicii profesionale, oferite de personal avizat, cum este echipa salonului FreeStyleBeauty.ro In cadrul acestui salon, clientele pot beneficia atat de servicii de infrumusetare de calitate, cat si de cele mai bune sfaturi pentru ca alegerile facute sa fie cele mai potrivite.

Etapele si functiile tratamentului de par cu botox

Tratamentul de par cu botox este potrivit pentru toate tipurile de par, indiferent ca este vobra despre un par natural, care nu a fost supus unor proceduri de transformare, cat si celui care este vopsit, ars sau degradat.

Daca unele femei care se confrunta cu un par foarte degradat opteaza pentru purtarea unor peruci din par natural, utilizarea unui tratament cu botox va avea un impact pozitiv, imbunatatind imediat si vizibil aspectul parului.

Principalele efecte ale acestui tratament sunt reconstruirea firului de par, prevenirii ruperii si caderii acestuia, cresterea volumului, redarea stralucirii si finetii naturale ale parului. Aceste rezultate pot fi obtinute tinand cont de urmatorii pasi:

Tratament cu botox pentru par | Peruci din par natural | FreeStyleBeauty.ro

tratament cu botox pentru par

  • Spalarea parului cu un sampon degresant (cu continut de sare);
  • Uscarea cu foenul numai in proportie de 50%, dupa care se aplica tratamentul la aproximativ un centimetru de scalp;
  • Dupa aplicarea tratamentului se usuca parul pana la 90% si se intinde parul cu placa, suvita cu suvita;
  • Ultimul pas consta in spalarea parului cu un sampon special – fara parabeni si fara sulfati – precum si a unei masti speciale.

In medie, rezultatele unui tratament cu botox pentru par dureaza intre 2 si 4 luni, in functie de caracteristicile individuale si de ingrijirea adecvata a acestuia. Acesta poate fi considerat si un dezavantaj, faptul ca rezultatele sunt temporale si va trebui reaplicat dupa o anumita perioada de timp, iar pretul poate fi considerat mare.

Close Comments

Comments are closed.