Cum alegi un uscator de par bun pentru toata familia?

Uscatoarele de par sunt dispozitive nelipsite din nicio familie. Fie ca sunt folosite pentru a usca parul lung si matasos al doamnelor si domnisoarelor sau parul scurt al domnilor, uscatorul de par trebuie sa fie perfect pentru intreaga familie fiindca este un dispozitiv cu functii universale pentru ambele sexe. Uscatorul de par este de obicei cumparat de catre femei, dar utilizat si de barbati, fiindca ii salveaza de mult timp de uscare a parului si isi pot realiza o frizura mult mai interesanta pentru un look mai ingrijit.

Care uscator se potriveste familiei si de ce criterii trebuie sa tina cont cumparatorii atunci cand fac o asemenea investitie?

Puterea uscatorului de par este primul lucru care ar trebui sa preocupe cumparatorii. Puterea masurata in W trebuie sa fie moderata, fiindca o valoare foarte mare nu se va dovedi chiar perfecta pentru sanatatea firului de par. Cel mai simplu este ca uscatorul sa aiba mai multe viteze sau trepte de caldura. Copiii, spre exemplu, au nevoie de o treapta mult mai mica de functionare a uscatorului de par, pentru a nu le arde firele fragile de par, in vreme ce doamnele cu un par aspru si bogat pot folosi chiar si ultima si cea mai puternica treapta.

Tehnologia de incalzire a uscatorului de par conteaza foarte mult. Este important ca acesta sa aiva elementi din material ceramic si turmalina, sa fie modern si sa genereze un aer uscat in mod uniform, reducand astfel impactul negativ asupra parului. Pe piata sunt numeroase uscatoare de par ce intrunesc conditiile mai sus mentionate de aceea va conta foarte mult designul, brandul si chiar pretul. Pentru ca este un element utilizat de toata familia, este important ca aceasta investitie sa fie inclusa in bugetul familiei.

In concluzie, uscatorul de par este un element foarte important pentru toti membrii familiei, indiferent de varsta si de sex. Chiar si bebelusii au nevoie de un par uscat si curat. Dupa fiecare spalare a parului, se recomanda folosirea cu prudenta a uscatorului de par.

Close Comments

Comments are closed.