Cum alegi tortul aniversar pentru persoanele dragi?

Tortul aniversar reprezinta atractia principala din cadrul petrecerii aniversare. Pentru a ajunge la momentul in care persoana sufla in lumanari si isi pune o dorinta, trebuie ales tortul ideal, sarcina care poate fi destul de dificila de indeplinit. Exista cateva aspecte de care persoanele trebuie sa tina cont inainte de a comanda un tort online.

Dimensiunea tortului aniversar

Persoana trebuie sa se asigure ca a comandat dimensiunea potrivita, ca sa nu ramana fara tort la petrecere. Insa, daca aceasta comanda un tort online pentru a-l face cadou unei persoane care nu locuieste cu ea, este recomandat un tort mai mic, si de ce nu, insotit de un buchet de flori sau de o rama personalizata.

Trebuie aleasa forma tortului

Un factor foarte important atunci cand se alege un tort aniversar este cel legat de forma acestuia. Tortul poate fi rotund, in forma de inima sau stea, patrat sau oval, dar se poate personaliza si in alte forme daca clientul doreste.

Tortul in forma de inima se potriveste perfect atunci cand persoana il alege pentru partenerul sau partenera sa, insa poate fi oferit si surorii, mamei sau bunicii. Trebuie tinut cont de faptul ca tortul pentru colegul de birou sau pentru sef trebuie ales intr-o forma rotunda sau patrata.

Ce aroma trebuie sa aiba tortul?

Daca persoana draga are pe lista o anumita aroma preferata, cumparatorul este sfatuit sa aleaga acea aroma. Insa, daca nu se stie cu exactitate aroma iubita de persoana draga, tortul cu ciocolata poate fi alegerea perfecta. Torturile cu afine, visine sau cafea pot fi alese daca persoana doreste sa experimenteze si alte sortimente.

Comanda un tort online | Tort aniversar | eTorturi.ro

comanda un tort online

Tortul personalizat – din ce in ce mai cerut

Daca persoana isi doreste sa ii surprinda pe cei dragi si sa le faca petrecerile aniversare de neuitat, trebuie sa ia in considerare alegerea unui tort personalizat. Daca tortul este pentru o persoana care iubeste florile si natura, atunci tortul cu design-ul floral va fi potrivit. Tortul poate fi personalizat in functie de dorintele fiecaruia.

Se poate alege orice reteta si se pot combina ingredientele. In magazinul online eTorturi.ro se pot gasi numeroase modele de torturi, acestea avand la baza doar ingrediente naturale si de o calitate superioara.

Close Comments

Comments are closed.