Cum alegi cel mai bun aparat de ras electric

Unul din cele mai utile aparate necesare domnilor, un aparat de ras electric trebuie ales cu mare grija pentru ca este un instrument important pentru ingrijirea pielii. Aparatele de ras electrice sunt din ce in ce mai populare si in Romania si nu mai sunt un lux, ci o necesitate.

Comparativ cu aparatele de ras clasice tip Bic, aparatele de ras electrice permit si barbieritul uscat, ceea ce permite domnilor sa nu isi inmoaie in prealabil barba si mustata in apa calda si in gel de ras sau spuma, ceea ce ia timp si nu intotdeauna aceste accesorii sunt la indemana.

Cu un aparat de ras electric, domnii se pot rade chiar si in drum spre serviciu sau spre intalnire, in concediu sau in orice conditii in care este nevoie sa arate bine si ingrijiti.

Criterii de achizitionare pentru cel mai bun aparat de ras electric

Aparatul de ras electric disponibil in ofertele magazinelor din Romania pot fi cu sita sau cu discuri rotative. Cel cu discuri este ideal pentru barbieritul fetei si barbiei, iar aparatul cu sita este ideal pentru obraji si zona gatului. Cel mai important este ca aparatul de ras electric sa fie ales potrivit necesitatilor corpului.

Aparatul de ras cu discuri taie foarte bine si poate fi folosit la intervale neregulate, de la cateva zile la o saptamana, indiferent ca este vorba despre fire de par mai groase si care cresc in directii haotice, este usor de intretinut, fiind curatat o data la cateva utilizari, iar nivelul zgomotului este redus.

Aparatele de ras electrice cu sita sunt recomandate persoanelor care se barbieresc zilnic, capetele sunt drepte si nu prea se muleaza pe suprafetele curbate, necesita curatare dupa fiecare folosire si sunt mult mai zgomotoase.

Toate aparatele de ras electrice barbieresc uscat, unele pot barbieri si umed cu apa si cu spuma de ras. Este foarte important tipul de acumulatori folosit si timpul de incarcare al aparatului de ras, sa aiba si un indicator de stare al bateriei si pretul produsului ales

Close Comments

Comments are closed.