Cladirile asigurate cu sisteme antiincendiu

Atunci cand vine vorba despre cladirile civile moderne, precum scolile, cladirile de birouri, precum si cladirile comerciale, toate ar trebui sa beneficieze de sisteme de stingere a incendiilor cu sisteme sprinklere achizitionate de la profesionistii Instalmontaj.com. In cazul cladirilor de acest tip din tarile dezvoltate, aceste sisteme au fost instalate cu mai bine de un secol in urma, ceea ce ne duce cu gandul ca oamenii erau previzibili inca de atunci si isi protejau locuintele cu simt de raspundere.

Sisteme sprinklere

De exemplu, in New England, oamenii foloseau aceste sistem de protectie pentru a-si proteja investitiile in cladiri, masini, mori sau fabrici. Respectivele sisteme care pulverizau o perdea de apa sub presiune, care mai pot fi intalnite si astazi, au o vechime de peste 100 de ani. Oamenii s-au gandit sa instaleze aceste sisteme dupa ce o serie de incendii puternice si devastatoare au curmat mii de vieti si au distrus afaceri de succes. Atunci cand discutia se refera la domiciliile personale, toti ar trebui sa ne gandim la producerea unui incendiu, precum si la o solutie care sa ne protejeze impotriva acestor dezastre. Este un adevarat soc in viata fiecarei persoane care trece prin asa ceva sa isi vada averea, casa si lucrurile personale cuprinse de foc. Milioane de locuinte din Statele Unite ale Americii au instalate alarme de fum in interior, iar avantul acestui proces de protejare impotriva incendiilor a luat avant in ultimele decenii.

Din fericire, o astfel de alarma de fum poate alerta pe langa ocupantii unei case si ceilalti vecini. Totodata, sistemele de alarmare impotriva incendiilor sunt legate catre un departament de pompieri care pot interveni eficient atunci cand este semnalat un incendiu. In anul 2002, incendiile la cladirile rezidentiale au produs pagube insemnate, iar costurile de reparatie au depasit de multe ori sume foarte mari de bani.

Reprezentant Instal Montaj Fire Solutions SRL Daniel Catalin Ionita – Consultant Sisteme Antiincendiu

Pentru ofertare va rugam sa o contactati pe doamna Catalina Badila – Director Comercial

Close Comments

Comments are closed.