Cine sunt acei cumparatori de carti vechi

Cine nu cunoaste care sunt acei cumparatori de carti vechi din Bucuresti, ar trebui sa stie ca anticariatele si-au extins de ceva vreme activitatea si in mediul online. Asadar, vanzatorii au acces mult mai usor la servicii.

Despre anticariate cu totii stiu ca pun la dispozitie o multime de titluri interesante, in principiu carti vechi ce nu se mai gasesc in librarii. Este o perceptie gresita, avand in vedere ca in prezent, anticariatele ofera spre vanzare si volume noi, aparute dupa anul 2000.

Specialistii de la CumparCarti.ro sunt cei care se ocupa de evaluarea, achizitionarea si transportul cartilor. Ei se deplaseaza chiar la domiciliul vanzatorului si efectueaza o evaluare corecta a cartilor, in functie de anumite aspecte de calitate.

Unde gasesc cumparatori de carti vechi

Inainte de a isi extinde activitatea si in mediul online, anticariatele vindeau si cumparau carti doar din magazinele fizice. Astazi, pe de alta parte, anunturile de tip „cumpar carti in regim anticariatse adreseaza tuturor persoanelor interesate de vanzarea unor volume din biblioteca.

Oamenii trebuie sa aiba incredere in astfel de anunturi, mai ales luand in considerare experienta anticariatelor de pe piata cartilor. La un simplu search pe motoarele de cautare, rezultatele vor arata cele mai bune anticariate, gata sa cumpere volume de la vanzatorii interesati.

Cumparatori de carti vechi | cumpar carti in regim anticariat | Cumparcarti.ro

cumparatori de carti vechi

De ce trebuie ca oamenii sa raspunda la anunturile din partea anticariatelor?

Valoarea cartilor este data si de trecerea timpului asupra lor, atata timp cat exemplarele au fost intretinute corespunzator. Asadar, cartile nu trebuie sa fie murdare, sa aiba pagini rupte sau coperta lipsa ori deteriorata. Explicatia pentru care reprezentantii anticariatului tin atat de mult la aspectul pe care cartile il au este interesul pentru urmatorul posesor al cartilor.

Spatiul liber de care vor dispune vanzatorii dupa ce ofera o parte din carti anticariatului poate fi utilizat pentru noi carti, cumparate tot dintr-un anticariat. Aceasta practica merita incurajata din mai multe motive, precum:

 –  protejarea mediului inconjurator;

 –  recircularea cartilor;

 –  oportunitatea noului cititor al cartilor de a gasi volume care, probabil, nu se mai tiparesc;

 –  plata cash pentru carti este efectuata pe loc;

 –  eliberarea bibliotecii.

Close Comments

Comments are closed.