Cinci aspecte importante despre Bean Bags

Daca nu ati aflat inca, Zen Set si-a propus sa revolutioneze si sa dea un alt aspect clasicelor fotolii de sufragerie prezente in casele romanilor. Au creat atatea modele incat e aproape imposibil sa nu vi se potriveasca macar unul. Vizitati magazinul online Bean Bags www.zenset.ro si vei gasi exact ce aveti nevoie pentru o relaxare ca la carte. Dar pana atunci, iata cateva aspecte ce caracterizeaza toate tipurile de produse disponibile.

Bean Bags

  1. Confortabile – Fotoliile de acest tip au fost special proiectate sa fie cele mai confortabile de pe pamant. Umplute cu un amestec special de spuma fiecare sac este aerat, usor, pufos, intr-un cuvant: confortabil.

  2. Lavabile – Se mai intampla! Ai scapat ceva si te ingrijorezi de aspectul estetic al fotoliului tau, dar tine cont de faptul ca s-au folosit material textile lavabile de calitate. Pur si simplu desfaceti fermoarul, eliminati aparatoarea si puneti-o in masina de spalat. Cu o spalare blanda si rapida, aveti o husa proaspata, curata, fara semne de decolorare sau uzura.

  3. Detasabile – Fiecare husa ce imbraca spuma este usor de desfacut si inlocuit cu o alta. In gama Bean Bags gasiti o varietate de modele, culori si texturi din care aveti libertatea sa alegeti ce se potriveste mai bine particularitatilor familiei dumneavoastra.

  4. Deplasabile – Prevazute cu o husa de protectie, nu trebuie decat sa o atasati fotoliului, sa-l puneti in portbagaj si sa porniti la drum. Oriunde veti opri, veti avea posibilitatea sa va relaxati si sa va bucurati de o stare de bine si confort.

  5. Durabile – Atat de rezistente, incat pot fi utilizate o viata fara sa va plictisiti.

Close Comments

Comments are closed.