Cele mai vizitate orase canadiene

Orasele canadiene sunt pline de minuni maiestuoase ale naturii si pline de oportunitati de conectare cu viata salbatica. Dar, in afara de faimoasele locuri naturale, Canada gazduieste si multe metropole moderne care au intampinat oameni din diverse culturi din intreaga lume.

In orase precum Toronto si Vancouver oamenii de diferite culturi isi impartasesc bucataria, limba, muzica si artele.

De la lacurile stralucitoare din Banff pana la zgarie-norii din centrul orasului Toronto, exista intotdeauna ceva de care sa se bucure toata lumea. Acesta este motivul pentru care Canada are sute de vizitatori in fiecare an, care doresc sa experimenteze ceea ce tara are de oferit.

  • Toronto, Ontario

Centrul financiar al tarii gazduieste zgarie-nori falnici si o multime de muzee si teatre, unde vizitatorii pot experimenta diferitele culturi ale locuitorilor sai din toate colturile lumii.

Este renumit pentru Festivalul International de Film din Toronto, faimosul CN Tower si arena Scotia Bank. Metropola plina de viata este cel de-al 29-lea cel mai vizitat oras din lume si locul favorit de vizitat pentru calatorii din Canada.

  • Vancouver, Columbia Britanica

Acest fermecator oras de coasta situat in partea vestica a Canadei atrage mii de turisti in fiecare an. Are climatul cel mai bland din orice oras din tara. In afara de vremea frumoasa, se mandreste cu parcuri naturale frumoase, inconjurate de munti si ape maiestuoase.

Considerat de multi drept „capitala racorosului”, gazduieste, de asemenea, un centru urban plin de viata, care are cafenele pe trotuar, galerii, restaurante celebre si zgarie-nori falnici. Cel mai vechi cartier al sau numit Gastown are structuri vechi victoriene si a fost desemnat ca sit istoric national in 2009.

  • Montreal, Quebec

Considerat Parisul Canadei, atractia sa principala este orasul sau vechi, care si-a pastrat o mare parte din arhitectura sa din secolul al XVII-lea.

Multi vizitatori sunt atrasi de strazile pietruite si de structurile din secolul al XVII-lea care reflecta influenta franceza care a patruns in mare parte in istoria orasului. Multi vizitatori exploreaza Vechiul Montreal pe jos si ratacesc prin structuri vechi de secole, cum ar fi Bazilica Notre Dame construita in 1829 si Place Jacques Cartier, o piata publica care seamana cu cele pe care turistii le pot gasi in Europa

Close Comments

Comments are closed.