Cele mai ieftine servicii de tractari

Una dintre cele mai tinere companii de tractari de pe piata a avut o ascensiune fulminanta gratie preturile scazute, dar si a atentie orientate spre client. Alo Tractari vine cu o gama larga de servicii fiind considerati adevarati profesionisti in ceea ce priveste interventiile rapide sau tractarile ieftine.

Soferii au nevoie de un serviciu tractari auto non stop care sa fie la dispozitia lor in orice moment indiferent de ora sau de anotimp. Incidentele neplacute pot aparea la orice pas asa ca firmele specializate trebuie sa fie la dispozitia clientilor 24/7.

Potrivit www.alotractari.ro cu un simplu telefon, operatorii raspund cu promptitudine si preiau mesajele astfel incat timpul de asteptare in trafic este de maxim 30 minute. In functie de locul in care s-a defectat masina, angajatii iau legatura cu autoutilitarele speciale din zona si trimit in cel mai scurt timp pe cineva pentru a tracta autoturismul si pentru a-l duce pana la cel mai apropiat service.

Daca defectiunile tehnice nu sunt grave se poate interveni chiar si la fata locului, ceea ce presupune un cost mult mai mic. Diagnoza si consultanta sunt gratuite, clientul fiind cel care decide unde doreste sa isi duca masina pentru reparatii.

Alo Tractari colaboreaza cu o serie de service-uri autorizate care percep un tarif minim si care ofera servicii de calitate.

Mai mult decat atat, in cazul in care interventiile dureaza cateva zile, soferii primesc o masina de schimb pentru a se putea deplasa fara probleme. Pentru soferii care decid sa isi lase masina intr-unul din service-urile partenere se aplica un discount de 50-100% pentru tractarile auto.

Soferii s-au declarat intotdeauna mai mult decat multumiti de toate aceste avantaje. Feedback-ul oferit de catre acestia este cel care a dus la extinderea afacerii si care atrage noi clienti zi de zi. Din acest motiv, firma ii recompenseaza cu profesionalism, dedicare si proptitudine in interventii.

Pentru tractari auto sector 1 clientii pot apela cu incredere in cazul in care au ramas in pana, li s-a blocat usa sau au ramas fara combustibil. Preturile sunt percepute in functie de greutatea masinii, fiind stabilite niste tarife minime in comparatie cu alte firme existente pe piata la ora actuala.

Close Comments

Comments are closed.