Cele mai cautate carti pot avea un pret special la vanzarea in regim de anticariat

Din ce in ce mai multe persoane decid sa isi lichideze stocul de carti din biblioteca, vanzand volumele in regim de anticariat. Sunt persoane care pleaca din tara si nu doresc sa arunce cartile la gunoi, precum si persoane care, pur si simplu, nu mai au de ce sa le tina in biblioteca pentru ca au modalitati moderne de a se informa si de a citi volumele mai vechi, precum e-book-urile sau site-urile de specialitate. Mai exista si alte categorii de cititori care, pur si simplu, nu mai au ce sa faca cu cartile pe care le detin.

In momentul in care realizeaza ca spatiul din biblioteca le este ocupat cu carti vechi, pot lua decizia radicala de a chema reprezentantii unui anticariat care cumpara carti, www.anticariat-carti.com, la domiciliul lor. In acest fel, se asigura ca vor obtine un pret foarte bun pe volumele pe care vor sa le vanda. Apoi este suficient sa introduca in motorul de cautare Google cumpar carti pentru anticariat, sa ia legatura telefonic cu specialistii de la anticariat si sa stabileasca o intalnire cu acestia pentru o evaluare corecta.

Care sunt volumele pe care cititorii le cauta si pe care se pot obtine cele mai mari sume de bani?

Din miile de carti disponibile online, cititorii aleg numai cateva volume vechi pe care le achizitioneaza. Carti precum Patul lui Procust, Cei trei muschetari, Ultima noapte de dragoste, intaia noapte de razboi sau Divina comedie sunt numai cateva dintre titlurile cu rezonanta. Sunt cititori care investesc in romanele Crima si pedeapsa, Fratii Karamazov, La rascruce de vanturi sau Marele Gatsby, capodopere ale literaturii universale, care nu trebuie sa lipseasca din nicio biblioteca. Dar sunt si persoane care vand aceste lucrari, pentru ca asa stiu ca vor obtine un pret mai bun.

Cumpar carti pentru anticariat | anticariat care cumpara carti | www.anticariat-carti.com

cumpar carti pentru anticariat

Totodata, printre cele mai cautate titluri de catre clienti se numara si Doamna Bovary, Singur pe lume, Ion, Padurea Spoanzuartilor, Baltagul sau Mizerabilii, precum si Fabulele lui La Fontaine sau Moara cu noroc a lui Slavici. Cu siguranta ca cei care vand aceste volume, daca sunt bine intretinute, vor avea sansa de a obtine un pret foarte bun si, fara indoiala, nu vor regreta decizia luata. Anticariatul Printre Carti achizitioneaza carti din toate domeniile, in orice zi a saptamanii, inclusiv sambata si duminica, pentru a face fata avalansei de cereri.

Close Comments

Comments are closed.