Cele mai bune servicii stomatologice , doar la VelvetDental

Orice persoana trebuie sa gaseasca un medic stomatolog de incredere la care sa mearga an de an pentru efectuarea unui detartraj profesionist si pentru controalele de rutina. Doar in acest mod, dantura va ramane sanatoasa pentru o perioada indelungata de timp, iar zambetul va fi mereu unul stralucitor.

 

Pentru cei care vor sa aiba parte de cele mai bune servicii clinica stomatologica VelvetDental este cea mai buna alegere. Cadre medicale specializate sunt gata oricand sa intervina pentru rezolvarea oricaror probleme stomatologice.

De asemenea, igiena este extrem de importanta. Sanatatea pacientilor, dar si a medicilor este strans legata de modul de dezinfectare al instrumentelor medicale sau al spatiilor comune. Rezultatul este unul pe masura, motiv pentru care tot mai multi oameni decid sa treaca pragul cabinetului.

Implanturi dentare – Velvet Dental Garantia Calitatii!

Potrivit velvetdental.ro  clinica foloseste cele mai noi tehnologii in domeniu avand parte de aparate performante destinate oricarui tip de interventie stomatologica. Unul dintre cele mai importante il reprezinta laboratorul propriu de tehnica dentara. Aici sunt realizate modelele coronitelor, precum si alte servicii specifice.

In cazul unui implant dentar prezenta unui astfel de laborator simplifica mult lucrurile. Medicul dentist lucreaza in mod direct alaturi de tehnicianul dentar, iar intregul proces se deruleaza mult mai repede.

Interventia are loc doar atunci cand pacientul are un dosar cu analize la zi care sa ateste faptul ca se afla in perfecta stare de sanatate. In caz contrar, operatiunea poate avea un esec, ceea ce poate demoraliza pacientul. In prima instanta, medicul dentist insereaza un surub din titan care tine locul radacinii naturale. Pentru o perioada de cateva zile se prescrie un antibiotic, acesta avand rolul de a impiedica aparitia infectiilor care pot afecta pivotul instalat.

Este nevoie de o perioada de pana la 6 luni pentru ca organismul sa accepte corpul strain si sa se acomodeze cu aceasta situatie, iar in sedinta urmatoare se va monta coronita. Cei mai multi merg pe varianta zirconiului acesta fiind mult mai natural, dar si calitativ.

Dupa o astfel de procedura, pacientii trebuie sa se prezinte in mod frecvent la medicul dentist pentru a evalua situatia si pentru a se asigura ca totul evolueaza conform planului.

Close Comments

Comments are closed.