Cele mai bune metode de epilare

Atunci cand indepartarea firelor nedorite de par face parte din rutina ta de infrumusetare, este bine sa cunoasteti care sunt cele mai bune tehnici. Aveti multe optiuni, de la solutii zilnice si pana la unele permanente, care va vor scapa de o grija in plus si va vor face pielea mai neteda.

Epilatul cu ceara

In cazul epilatului cu ceara, cel mai bine este sa va duceti la un salon de cosmetica. Cosmeticianul intinde ceara fierbinte pe piele si apoi o acopera cu benzi de panza. Cand ceara se usuca, benzile sunt indepartate rapid, eliminand firul de par. Unele tipuri de ceara pot fi folosite si fara benzile de panza. Este o solutie buna pentru orice zona de pe corp, inclsuiv fata, axile, picioare si zona inghinala. Dureaza intre 3-6 saptamani insa este bine sa va duceti la salon dupa ce firul de par creste putin mai mult. Saloanele de cosmetica au in gama lor multe variante de epilat lung pret bun, asa ca puteti profita din plin de o vizita.

          Epilare definitiva cu laser

Daca sunteti in cautarea unor servicii de epilare definitiva IPL Bucuresti, este bine sa stiti inainte ce presupune acest tip de tratament.

Un tehnician distruge radacinile de par cu impulsuri puternice de lumina si este cel mai eficient mod de a scapa de parul nedorit pe termen lung. Se poate folosi oriunde pe corp si este foarte bun mai ales pentru femeile cu parul inchis la culoare si piele deschisa. Nu va functiona bine pe parul alb si posibil nici pe cel blond.

Pana sa vedeti rezultate va fi nevoie de cel putin 6-12 tratamente si este posibil sa fie nevoie sa va intoarceti la fiecare 6-12 luni pentru o rectificare.

Close Comments

Comments are closed.