Cele mai bune alegeri pentru petrecerea de botez

Ca orice eveniment important din familie, si botezul, adica ceremonia religioasa oficiata la biserica, se finalizeaza cu o petrecere la care participa cei apropiati familiei ce-si increstineaza micul membru. Daca unii aleg sa organizeze un eveniment simplu, doar cu ofiecirea botezului in biserica si o masa restransa acasa, altii isi doresc o petrecere in adevaratul sens al cuvantului. Niciuna dintre variante nu este gresita, fiecare avand dreptul de a alege ceea ce-si doreste!

Indiferent de varianta aleasa, copilul ar trebui sa fie prezent, deoarece el este personajul principal al zilei. Din acest motiv, este foarte importanta locatia aleasa, ambientul, muzica. Tinand cont de aceste lucruri, parintii ar trebui sa aleaga o locatie cat mai prietenoasa cu nevoile copilului lor si cele ale copiilor invitatilor. Asta inseamna siguranta interiorului si a imprejurimilor, un spatiu verde sau chiar un loc de joaca pentru copii, pana la urma este o petrecere dedicata unui copil, chiar daca acesta este bebelus. Mai mult decat orice, este important sa existe o camera in care mama se poate retrage cu cel mic pentru alaptare, pentru a-l schimba, dar si pentru a-l feri de suprastimulare atunci cand observa ca micutul este nemultumit.

In ceea ce priveste muzica, volumul acesteia ar trebui sa poata fi ajustat astfel incat sa nu deranjeze micutul sarbatorit, mai ales daca acesta va fi prezent in cea mai mare parte a timpului. Dincolo de acest aspect, o muzica in surdina poate crea un ambient placut si o atmosfera care sa incurajeze la discutii si socializare in parametri normali in care nimeni nu tipa la nimeni pentru a se face auzit.

Comanda tort online | eTorturi.ro

comanda tort online

Da, chiar si bebelusii ar trebui sa aiba parte de decor, macare si dulciuri aspectuoase si delicioase, chiar daca ei nu vor sti sa aprecieze aceste lucruri pentru ca inca nu mananca mancare solida. Evident, daca botezul este facut mai tarziu de sase luni, chiar si micul sarbatorit va putea gusta din unele preparate.

Cat despre tort, partea dulce a oricarei petreceri, ar trebui ales cu grija mai ales daca printre invitati se afla si copii care vor gusta din el. La cofetaria eTorturi, se realizeaza numai torturi din produse naturale, sigure pentru orice consumator, iar daca solicitati, acestea ar putea fi preparate numai din anumite produse. Accesand etorturi.ro puteti comanda tort online, insa va puteti deplasa si la sediul fizic al cofetariei pentru a degusta diverse variante, cu o programare prealabila. Avand in vedere si serviciul de livrare al cofetariei, veti avea tortul dorit la timp, in stare perfecta la locatia precizata!

Show Comments

Comments are closed.