Ce volume cauta un anticariat ce cumpara carti?

Sunt tot mai multe anunturi care au ca mesaj: anticariat care cumpara carti. Insa multi oameni nu stiu ce fel de carti sunt primite de acestea si daca se adreseaza unei anumite categorii de public sau nu.

Cui se adreseaza anuntul „cumpar carti”?

Anticarii de la CumparCarti.ro au deci sa lamureasca toate necunoscutele ce vin la pachet cu aceste anunturi. Prin urmare, desi un anticariat se ocupa cu carti vechi, acesta cumpara orice fel de carte, clientul nefiind limitat in nici un fel.

In plus, cand vine vorba despre clienti, acesta se adreseaza oricarei persoane care are o biblioteca, indiferent de numarul de carti din aceasta, si doreste sa le valorifice, si oricare ar fi motivul pentru care alege sa o faca.

Astfel ca orice persoana fizica ce are in biblioteca volume de carti pe care nu mai citeste si pentru care nu mai prezinta nici un interes, le poate vinde raspunzand la anunturile „cumparam carti. De asemenea, si persoane juridice, cum sunt librariile, editurile sau tipografiile, care doresc sa isi goleasca sau sa isi elibereze spatiu din depozite pot alege sa vand cartile catre anticariate.

Cu alte cuvinte, anticariatul va accepta sa cumpere carti de la oricine doreste sa le vanda, chiar daca este vorba de doar cateva volume sau de cateva mii de volume, ori sunt carti vechi sau noi. O echipa a acestuia se va deplasa gratuit la adresa clientului pentru a ridica volumele, pentru care va oferi o suma de bani pe baza unui proces de evaluare realizat de personal avizat.

Anticariat care cumpara carti | Cumparam carti | CumparCarti.ro

anticariat care cumpara carti

Ce tipuri de carti sunt acceptate?

Anticariatele cumpara carti din toate categoriile, indiferent de vechimea acestora, chiar si carti in limbi straine. Astfel, cartile pot fi din orice domeniu:

  • Literatura/ belestristica sau teatru;
  • Carti vechi in limba romana sau straina;
  • Carti din domenii umaniste, ca de exemplu: istori, psihologie, dezvoltare personala, religie sau albume de arta;
  • Carti de stiinte exacte, precum carti tehnice, de matematica, medicina;
  • Enciclopedii sau dictionare, cursuri de limbi straine;
  • Romane politiste, de dragoste sau SF.
Close Comments

Comments are closed.