Ce trebuie sa stii cand te decizi sa cumperi un ceas de pe internet

Atunci cand te decizi sa iti cumperi un ceas de pe internet, fie ca il vrei pentru tine sau pentru iubita ta, trebuie sa stii cum sa obtii o reducere cat mai mare, spre deosebire de cazul in care ti l-ai cumpara din magazin ca si nou.

Amanet ceasuri de lux

Inainte de a intra pe net sa cauti amanet ceasuri de lux si cumpar ceas original, trebuie sa stii cateva lucruri despre cum merge piata de vanzare si cumparare a ceasurilor second hand.

Majoritatea vanzatorilor de ceasuri online cumpara ceasuri in cantitati foarte mari, chiar daca sunt pretuite, unicate si de firma, si fac profit din faptul ca le repara si le vand mai departe. Acestia nu iti vor face o reducere, deoarece interesul lor este sa scoata un profit cat mai mare. Pana la urma cam asta este si interesul tau. Trebuie sa fii un bun negociator pentru a reusi sa iti urmezi interesul si trebuie sa stii si multe detalii despre ceasuri, sa te pricepi la negocieri si sa ai tupeu. Din pacate numai asa se poate castiga in zilele noastre.

In mare nu ar fi o chestiune de raport intre anvataje si dezavantaje cata vreme stai bine cu banii si esti dispus sa platesti atat cat face calitatea ceasului pe care ti-l doresti, la adevarata lui valoare. Pana la urma daca vrei intr-adevar sa ai un ceas de lux, trebuie sa ti-l permiti. Si in acest caz am mai putea adauga ca nu oricine ar purta un ceas de lux, in niciun caz un om care este sportiv si se deplaseaza cu bicicleta, spre exemplu. Ci un om de business, care stie cum sa aprecieze valoarea unui ceas de firma.

Close Comments

Comments are closed.