Ce garantii poti obtine daca achizitionezi o masina de la Auto Geist?

Auto Geist este o companie de încredere, specializată în vânzarea de mașini second-hand de înaltă calitate.

Prin urmare, înțelegem că clienții noștri caută nu numai o mașină fiabilă, ci și o experiență sigură și convenabilă. De aceea, oferim garanții solide pentru a oferi o siguranță în plus clienților noștri.

  • Garanția legală

AutoGeist.ro oferă tuturor clienților săi garanția legală obligatorie asupra produselor vândute. Aceasta garanție acoperă defectele de fabricație care apar la produse în timpul utilizării în condiții normale, permițând clienților noștri să solicite reparații sau înlocuiri în cazul în care mașina nu funcționează cum trebuie.

  • Garanția de conformitate

Mai mult, acestia oferă și garanția de conformitate, care este o garanție suplimentară pentru produsele vândute. Aceasta se aplică tuturor produselor care nu corespund descrierii prezentate pe site.

În cazul în care mașina nu se potrivește cu descrierea sau nu are toate caracteristicile prezentate pe site, clienții noștri au dreptul să solicite o înlocuire a produsului.

  • Garanția extinsă

Auto Geist, un parc auto care au masini de vanzare oferă și o garanție suplimentară extinsă, care oferă o protecție suplimentară pentru investiția făcută în mașină.

Această garanție poate include acoperirea pentru probleme mecanice nesperate sau o perioadă de timp mai lungă pentru garanția legală, oferindu-le clienților o mai mare protecție și siguranță în timpul utilizării mașinii lor.

  • Service post-vânzare

În plus față de garanțiile oferite, ei oferă și un serviciu de service post-vânzare pentru toate mașinile cumpărate. Echipa experimentată de tehnicieni oferă întreținerea necesară și remedierea problemelor tehnice ce apar după achiziționarea mașinii.

Acest serviciu post-vânzare reprezintă o modalitate excelentă de a avea încredere în ceea ce privește achiziția dumneavoastră și de a fi sigur că sunteți întotdeauna sprijiniți atunci când aveți nevoie.

Masini de vanzare | AutoGeist.ro

Auto Geist

Concluzie

În concluzie, Auto Geist este dedicat oferirii de mașini second-hand de înaltă calitate, sigure și fiabile, împreună cu o gamă largă de garanții suplimentare. Aceste garanții și servicii post-vânzare reprezintă modalități eficiente de a veni în întâmpinarea clienților și de a le oferi protecția și siguranța necesară pentru a se bucura de mașina achiziționată fără griji suplimentare. Clienții noștri pot avea încredere în calitatea și fiabilitatea mașinilor pe care le cumpără de la AutoGeist.ro.

Close Comments

Comments are closed.