Ce fel de carti pot fi vandute anunturilor „cumparam carti la kg”?

La fel cum oamenii fac periodic curatenie generala in casa, renuntand la lucrurile care nu le mai sunt utile, asa ar trebui sa procedeze si in cazul propriei biblioteci, mai ales daca aceasta este una foarte numeroasa si contine carti pe care nu le-au mai deschis de ani de zile.

Prin ordonarea bibliotecii, acestia vor descoperi ca exista multe volume care nu mai prezinta niciun interes pentru ei si ocupa spatiul inutil. Prin urmare, ar trebui sa gaseasca o solutie pentru a scapa de ele, iar aceasta poate fi reprezentata de anunturile „cumparam carti la kg”.

Unde pot fi gasite anunturile si cum pot fi vandute cartile?

Cu toate ca activitatea de achizitii carti pe care o desfasoara foarte multe anticariate nu este una foarte cunoscuta in randul publicului larg, prezenta acestora in mediul online faciliteaza accesul celor care au nevoie de solutii pentru a scapa de cartile din biblioteca pe care nu le mai citesc.

Astfel ca prin simpla utilizare a motoarelor de cautare cumparatori de carti vechi, unul dintre primele rezultate care vor aparea va fi anticariatul Achizitii-Carti.ro. Acesta poate fi contactat foarte usor, telefonic, pentru a anuta ca exista carti de vanzare. Ulterior, vor fi stabilite conditiile – data, ora, locul – in care va avea loc vanzarea.

Ce fel de carti sunt cumparate de autorii anunturilor „cumparam carti la kg”?

Publicarea de anunturi, in special in mediul online, este una dintre principalele metode prin care anticariatele isi promoveaza activitatea de achizitii carti. Anunturile pot fi formulate in diferite feluri, unele dintre ele fiind extrem de explicite, cum ar fi anuntul „cumpar carti vechi”, in care se specifica ce fel de volume cauta.

Cumparam carti la kg | cumpar carti vechi | Achizitii-Carti.ro

Cumparam carti la kg

Cu toate acestea, anticariatele cumpara carti de orice fel, indiferent de anul aparitiei, editura sau domeniul din care face parte. Chiar si volumele lansate recent pe piata pot fi vandute unui anticariat, daca acestea nu mai sunt dorite in biblioteca.

Daca in cazul volumelor vechi si rare, pretul se stabileste printr-o evaluare individuala, in cazul unei cantitati mari de carti, pretul este calculat la kilogram, aspect mentionat in anuntul amintit la inceputul articolului.

Close Comments

Comments are closed.