Ce este implantul dentar?

Medicina a evoluat semnificativ in ultimii ani astfel ca au aparut solutii inovatoare pentru tot felul de probleme/afectiuni medicale. Zambetul, spre exemplu, este arma secreta a oamenilor iar o dantura impecabila si niste dinti stralucitori reusesc de fiecare data sa atraga atentia celor din jur. Ce se intampla insa atunci cand oamenii pierd unul dintre dinti? Acesta poate fi usor inlocuit cu ajutorul unui implant dentar. Procedeul in sine se realizeaza fara nicio urma de durere totul fiind realizat sub anestezie locala.

Cum se insereaza implantul dentar?

Desi interventia nu este foarte complicata, pacientii ar trebui sa apeleze doar la medici cu experienta in domeniu pentru un rezultat cu adevarat spectaculos. La Elveto Dent, spre exemplu, un cabinet stomatologic din sectorul 2 al capitalei exista personal medical calificat pentru aceste tipuri de operatiuni medicale.

Procedeul in sine consta in inserarea unui surub din titan ce inlocuieste radacina naturala a dintilor. In decursul primei sedinte, medicul se va asigura ca acest dispozitiv este inserat cu succes in os. Urmeaza o perioada de 3-6 luni pentru ca organismul sa se acomodeze cu noul corp strain fara sa existe riscul aparitiei unei infectii.

In cea de-a doua etapa se trece la montarea bontului urmand sa se definitiveze lucrarea protetica (proteze pe implant, punti metalo-ceramica si Zirconiu). Zambetul isi va recapata frumusetea, iar pacientii vor avea din nou incredere in fortele proprii.

Implant dentar | cabinet stomatologic din sectorul 2 | CabinetStomatologicSector2.ro

Implant dentar

Preturi pentru implant dentar

Conform informatiilor publicate pe site-ul CabinetStomatologicSector2.ro, preturile practicate sunt rezonabile avand in vedere calitatea materialelor folosite, precum si a servicilor prestate. In plus, pacientii se pot bucura de unele oferte ce acopera consultatia, stabilirea planului de tratament, anestezia, incizia, inserarea implantului, inserarea surubului de acoperire, sutura. Mai mult decat atat, se accepta si plata in rate pentru pacientii care isi doresc sa isi recapete increderea in sine, insa nu au un buget alocat pentru astfel de interventii.

Garantie

In mod normal, un implant are o garantie de pana la 10 ani, insa daca dantura este ingrijita in mod corespunzator poate dura si toata viata, mai ales atunci cand materialele folosite sunt de cea mai buna calitate. Este important ca pacientii sa mearga in mod regulat la medic pentru controalele de rutina astfel incat sa preintampine aparitia unor probleme de natura stomatologica.

Close Comments

Comments are closed.