Ce criterii ar trebui sa indeplineasca volumele vandute in cadrul serviciilor de achizitii carti?

Aproape orice om are in biblioteca volume de carti pe care nu le vor mai citi vreodata sau un numar prea mare de carti, care le face imposibila ordonarea acestora, motiv pentru care serviciul de achizitii carti pe care il au majoritatea anticariatelor, de exemplu Anticariat Cărți este cea mai potrivita solutie.

In plus, tot mai multe dintre acestea si-au dezvoltat activitatea si in mediul online, fiind astfel mai aproape de oameni sau chiar de clientii lor, care isi vand cartile. Un astfel de anticariat este Anticariat-Carti.com, care este prezent de multa vreme in online, anticipand amploarea pe care acesta o va lua.

Cei care inca nu sunt familiarizati cu aceasta activitate a anticariatelor se pot intreba ce criterii trebuie sa indeplineasca volumele pe care intentioneaza sa le vanda pentru a fi acceptate de acestea. De aceea, in continuare sunt prezentate criteriile principale:

  • Volumele pentru achizitii carti trebuie sa se afle intr-o stare buna

Cel mai important criteriu, pe care anticariatele il iau in considerare si de care oamenii ar trebui sa tina cont, este cel referitor la starea in care se afla cartile vandute.

Acestea trebuie sa fie intr-o stare buna, sa nu prezinte urme grave de deteriorare, cum ar fi cele cauzate de apa, sa nu aiba coperti sau pagini lipsa. In caz contrar, lecturarea volumelor respective nu va putea fi realizata.

Achizitii carti | Cumpar carti la kilogram | Anticariat-Carti.com

achizitii carti

  • Cartile pot face parte din orice domeniu

Cele mai multe anticariate nu sunt nisate, motiv pentru care acestea cumpara carti din orice domeniu, indiferent daca sunt in limba romana sau intr-o limba straina. De aceea, cei care au in biblioteca volume tehnice, cursuri sau dictionare de limbi straine, albume de arta, pot apela cu incredere la Anticariat Carti.

  • Anticariatele cumpara carti vechi si noi

Prin urmare, oricare ar fi anul de aparitie al cartilor pe care doresc sa le vanda, oamenii pot raspunde anunturilor anticariatelor, care pot suna si sub forma „cumpar carti la kilogram”, fara teama ca acestea nu vor fi primite. In plus, nici numarul de volume nu este un impediment, anticariatele cumparand le fel 10 sau 1000 de carti.

Close Comments

Comments are closed.