Ce-ar fi daca...?

Cursuri ingrijitor batrani

Ce-ar fi daca te-ai trezi intr-o dimineata si ai realiza ca vrei sa scapi de rutina? Ti-ai dedicat    intreaga viata cresterii copiilor si ingrijirii locuintei, dar acum esti singura. Copiii au plecat,    iar nemaiavand cine sa faca dezordine, casa este curata. Si te decizi ca nu mai vrei sa traiesti in monotonia in care ai intrat fara sa vrei.

Ce-ar fi daca ti-ai deschide calculatorul si ai cauta un site care te-ar putea ajuta sa faci ceva? Un site pe care ai gasi cursuri gratuite ce te vor invata sa faci si altceva? In felul acesta ai face si altceva in afara sa te joci, sa te uiti la filme sau sa cauti retete culinare.

Ce-ar fi daca ti-as spune ca pe site-ul http://cursuri.locdemunca.fdpsr.ro ai gasi diverse                cursuri gratuite?

Ce-ar fi daca te-ai gandi ce ti-ar placea sa faci? Poate vrei sa urmezi cursuri ingrijitor              batrani. Daca tot ai experinta in cresterea copiilor, nu ti-ar fi foarte greu. In fond, la batranete se spune ca iti traiesti a doua copilarie. Sau poate vrei sa faci o schimbare radicala in viata ta si te decizi ca mai adecvat ar fi sa urmezi cursuri competente antreprenoriale.

Ce-ar fi daca ai face asta acum? Trebuie sa te gandesti la ce ai vrea sa faci, si nu daca ar          trebui sa faci asta sau nu. Oricum timpul trece, nu asteapta pe mine. De ce sa nu treaca intr-un mod productiv? Nu mai ezita, daca tot iti doresti sa faci ceva , fa in asa fel incat dorintele tale sa devina realitate!

Articol publicat in cadrul proiectului ”Califica-te pentru o sansa reala pe piata muncii! – cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013!

Close Comments

Comments are closed.