Ce ai nevoie pentru montarea unui pavaj?

In primul rand trebuie sa iti faci planul curtii tale si sa te gandesti care sunt zonele pe care vrei sa construiesti dale de piatra si care sunt zonele in care vrei sa montezi un gard de piatra naturala. O data ce ai decis aceste lucruri, va trebui sa faci calculul in metri patrati pentru a afla cate bucati de dale pavaj trebuie sa comanzi. Nu te grabi, consulta mai multe opinii si vezi mai multe exemple, inainte de a face alegerea potrivita pentru curtea ta.

Urmatorul pas este sa comanzi necesarul de unelte de care vei avea nevoie si restul de materiale. Va trebui sa calculezi ce cantitate de nisip pentru pavaje va trebui sa comanzi si mai mult ca sigur vei avea nevoie si de un instrument de taiere. Poti opta ori pentru un polizor cu disc de taiere ori pentru un fierastrau de caramida. De asemenea, ca si materiale vei mai avea nevoie de un mix de ciment si nisip pentru a finisa rosturile dintre caramizi la finalul lucrarii. Dar sa nu uitam ca tot la final de lucrare vei avea nevoie si de o solutie pentru curatarea finala si fixarea culorii, pe care o poti folosi oricand vei avea nevoie sa cureti pardoseala de piatra din curtea ta.

Daca nu esti priceput in constructii, va trebui sa nu iei singur aceste decizii, deoarece risti sa cheltuiesti banii pe produse nepotrivite planului tau. Noi iti recomandam sa apelezi la specialistii in materie de dale de beton si pavaje, cu atat mai mult cu cat numai la dalepietra.ro vei gasi pavele ieftine intr-o multitudine de variante. Suna la numarul de telefon 0723.418.468 si apeleaza la cei mai accesibili specialisti in pavaje.

Close Comments

Comments are closed.