Cauti servicii de curatare fotolii la domiciliu?

Ai nevoie de servicii de curatare fotolii la domiciliu? Salteaua si canapeaua necesita si ele curatarea? Exista specialisti care te pot ajuta! Poluarea, praful si mizeria sunt factori care afecteaza sanatatea oamenilor si, in special pe cea a copiilor. Acesta este motivul pentru care locuinta trebuie curatata si aspirata cat mai des posibil pentru ca aerul sa fie in permanenta proaspat si curat.

Nu doar podelele si suprafetele mobilierului trebuie curatate, ci si canapelele, saltelele sau fotoliile. Acestea aduna cel mai mult praf si favorizeaza dezvoltarea acarienilor ceea ce contribuie la aparitia bolilor pulmonare sau astm.

Cum te ajuta concret specialistii care ofera servicii de curatare fotolii la domiciliu

Din pacate, o igienizare in profunzime a materialelor din care aceste obiecte de mobilier sunt confectionate nu este posibila fara un echipament profesional. Echipa de la CuratamPeLoc.ro este pregatita sa vina in intampinarea clientilor pentru a satisface pana si cele mai pretentioase cerinte. Printr-o simpla apelare a numarului de telefon disponibil pe site, se poate face o programare in functie de disponibilitatea clientului.

Pentru curatare fotolii la domiciliu se foloseste un echipament profesional care igienizeaza utilizand forta aburului pentru a indeparta nu doar petele, ci si praful si acarienii. Detergentul folosit este unul special astfel ca nu ataca materialul si nici nu provoaca iritatii sau alergii locatarilor. Pretul pentru curatarea unui singur fotoliu este de 50 lei, o suma modica avand in vedere procesul complex de curatare prin care acest obiect de mobilier trece.

Curatare saltele la domiciliu | Curatare fotolii la domiciliu | CuratamPeLoc.ro

curatare fotolii la domiciliu

Serviciile puse la dispozitie se refera inclusiv la curatare saltele la domiciliu. Se recomanda ca macar o data pe an acestea sa fie curatate si igienizate pentru ca somnul sa fie unul cat mai odihnitor. Pentru a omora definitiv bacteriile, aparatele folosesc forta aburului la o temperatura de 150 de grade pentru ca cei mici sa traiasca intr- un mediu cat mai curat unde sa se poata dezvolta armonios evitandu-se astfel riscul aparitiei alergiilor, spre exemplu.

Avantajele unei curatari profesionale sunt multiple. In primul rand, familia este scutita de munca fizica obositoare, iar raportul calitate – pret este unul mai mult decat avantajos. Materialele vor ramane cu un miros placut si delicat care se va raspandi in intreaga incapere. In plus, petele sunt indepartate in totalitate, iar canapeaua/fotoliul isi va recapata culoare initiala, iar timpul de uscare al materialelor este intre 4-8 ore, in functie de gradul de murdarie.

Close Comments

Comments are closed.