Cauti o motocoasa de umar buna? Uite de unde o poti achizitiona!

Odata ce iarba creste, in gradini, curti, pe spatiile verzi din orase, oameni echipati corespunzator, care poarta un mic dispozitiv pe care il manevreaza usor, taie firele cu precizie. Motocoasa de umar s-a dovedit un ajutor de nadejde chiar si in gospodariile de la tara, unde oamenii, pana nu demult, intrebuintau traditionala coasa, care necesita mult efort si timp pentru a cosi o parcela.

Ce se poate face cu o motocoasa de umar

Motocoasele sunt adevarate „comori” la casa omului: sunt usoare, sunt versatile si pot fi folosite atat pentru taierea ierbii, cat si pentru lucrari mai solicitante.

In plus, motocoasele noi fac economie de carburant si pot fi intrebuintate atat pentru cosirea ierbii din curte, a buruienilor, dar si a vegetalelor dese si rezistente, dovedindu-si eficienta si in amenajarile peisagistice sau in exploatarile forestiere.

Motocoasele RURIS – produse inovative, versatile si fiabile

Un model de motocoasa spre care isi pot indrepta atentia toti cei care isi doresc un produs de calitate superioara este in acest sens este RURIS RR362, care dezvolta o putere de 2,4 CP si este ideala pentru gopodarii, dar si pentru alte lucrarile mai sus amintite.

Motocoasa este realizata de producatorul roman RURIS, cu vasta experienta in domeniul motoutilajelor si al produselor pentru casa si gradina. Portofoliul brandului poate fi consultat pe Ruris.ro, iar cele peste 200 de produse pot fi achizitionate din reteaua de peste 300 de magazine partenere din toata tara.

Motocoasa de umar | motocultor | Ruris.ro

Motocoasa de umar

Aceasta motocoasa este echipata cu un cap reductor si cu un disc cu trei dinti pentru taiat iarba. Dispune de un suport rapid de reglare a manerului, care reduce efortul specific de pendulare stanga-dreapta, cu mai bine de 50%, fata de o motocoasa clasica. Astfel, manevrabilitatea ei in orice spatiu, inclusiv in cele inguste, este una lejera. Motorul sau ofera putere mare, in conditii de vibratii reduse si cu un consum redus de combustibil.

Tot din reteaua de magazine partenere RURIS pot fi achizitionate si alte utilaje potrivite pentru sezonul agricol care de abia a inceput, cum ar fi un motocultor. Producatorul dispune si de o retea de peste 200 de service-uri partenere, ceea ce-i da siguranta cumparatorului si il asigura ca orice problema va avea cu produsul, aceasta isi va gasi o rezolvare.

Close Comments

Comments are closed.