Servicii de curatenie

You are here: Home  > Servicii  > Servicii de curatenie

Arata 10 din 21
 • Item thumbnail
  0

  Doi Doi

  DOIDOI vine in sprijinul dumneavoastra cu produse de curatenie si igiena profesionala de cea mai buna calitate si la preturi avantajoase.

 • Item thumbnail
  0

  Cosarul cu Noroc

  Firmă specializa în verificarea, curățarea și deblocarea coșurilor de fum ce deservesc sobe, centrale termice, cuptoare pizza, cuptoare pâine, etc. Verifcăm și curățăm și coșurile industriale. Curățăm și degresăm hote, tubulaturi și ventilatoare, ce deservesc bucătăriile restaurantelor.

 • Item thumbnail
  0

  GALANO PREST SRL

  Firma de curatenie , oferim servicii in toata Transilvania ! Va rugam vizitati site-ul www.galanoprest.com, unde gasiti gama de srvicii prestate de noi ! Suntem acreditati ISO 9001, calitate si ISO 14001 -mediu

 • Item thumbnail
  0

  Mgmprestclean srl

  Prestam servicii de curatenie pentru cladiri de birouri ,case ,apartamente,post constructor.curatare tapiterii auto ,mochete , covoare,curatenie periodica,generala sau tip abonamente,aparatura profesionala,echipa bine antrenata.seriozitate si profesionalism.

 • Item thumbnail
  0

  Next Clean SRL

  Servicii specializate de curatenie la cel mai bun raport calitate-pret. Oferim servicii de curatenie la domiciliu,curatenie pentru birouri,spatii comerciale,curatenie industriala.

 • Item thumbnail
  0

  SPACE MANAGEMENT SRL

  Space Management va ofera solutii de Facility Management / instalare, administrare, curatenie, consultanta, securitate pentru toate tipurile de proprietati.

 • Item thumbnail
  0

  Best Clean Solution

  Oferim servicii profesionale de curatenie perfect adaptate nevoilor dumneavoastra.

 • Item thumbnail
  0

  Terra Clean International

  Terra Clean Bucuresti este o companie specializata in Servicii Profesionale de Curatenie si intretinere, spalare mocheta. Asiguram servicii de curatenie si intretinere pentru birouri, case, apartamente, banci, magazine, hale industriale.

 • Item thumbnail
  0

  Rebnik Grup Curatenie

  Suntem Rebnik Total Grup SRL, o firma de curatenie din Bucuresti, ce venim catre dumneavoastra cu o oferta flexibila si variata de servicii si preturi. Acoperim o paleta larga de servicii de curatenie , fara a face rabat de la calitate pentru urmatoarele domenii si nu numai: -Curatenie la domiciliu pentru apartamente, case, vile; -Spatii […]

 • Item thumbnail
  0

  Sc Roautohaus Srl

  Servicii profesionale de curatenie Inmatriculari auto Asigurari