Electrocasnice

You are here: Home  > Electrocasnice

Arata 10 din 11
 • Item thumbnail
  0

  eTelecom.ro

  eTelecom.ro este gestionat de Grupul Neoplaza si a fost infiintat in 2006 ca o completare a serviciilor de telecomunicatii pe care grupul le ofera clientilor sai. stazi, Etelecom.ro reprezinta cel mai mare magazin virtual de telecomunicatii cu o gama de peste 4000 de produse, cele mai multe din acestea acoperind domeniul telecom.

 • Item thumbnail
  0

  Frigo electro casnice srl

  Instalare aer conditionat motaj si reparatii electrocasnice si instalatii electricosanitare .mecanica generala scule si unelte alte lucrari incluse ïn prestari servicii .

 • Item thumbnail
  0

  InvertInstal

  Instalari aer conditionat Mentenanta aer conditionat Instalatii sanitare Carotari

 • Item thumbnail
  0

  SC CON POL RO SERV SRL

  Reprezentam o firma de constructii ce realizeaza la cererea Beneficiarului lucrari de demolare, arhitectura, instalatii electrice interioare, instalatii sanitare interioare si mentenanta. In prezent colaboram cu un lant de supermarket-uri cu o prezenta puternica pe piata nationala cat si Internationala.

 • Item thumbnail
  0

  S.C. EL-SAN-TERMO S.R.L.

  Firma autorizata ISCIR, proiecteaza instalatii, vinde, instaleaza si garanteaza centrale termice, aparate de aer conditionat, sisteme de tratare si purificare a apei, sisteme solare. Asigura service profesional.

 • Item thumbnail
  0

  IMMER QUALITY SERV

  Immer Quality Serv este o societate, fondata în 2013 si are ca obiect principal de activitate comercializarea, intretinerea, repararea echipamentelor de incalzire si climatizare, admiterea functionarii si verificarea tehnica in utilizare a echipamentelor consumatoare de combustibil gazos, activitati de testari si analize tehnice.

 • Item thumbnail
  0

  Also Sorali SRL

  Prin activitatea noastra va oferim solutii complete in tratarea apei, la cele mai avantajoase preturi si cu cel mai bun raport pret/calitate. Folosind sisteme de dedurizare consacrate, dotate cu microprocesoare de înaltă fiabilitate, prezente într-o gamă largă, putem soluţiona problemele utilizatorilor industriali şi rezidenţiali. Fiind special dimensionate pentru dedurizarea apei destinate locuinţelor individuale, blocurilor de […]