Electrocasnice

You are here: Home  > Electrocasnice

Arata 10 din 10
 • Item thumbnail
  0

  eTelecom.ro

  eTelecom.ro este gestionat de Grupul Neoplaza si a fost infiintat in 2006 ca o completare a serviciilor de telecomunicatii pe care grupul le ofera clientilor sai. stazi, Etelecom.ro reprezinta cel mai mare magazin virtual de telecomunicatii cu o gama de peste 4000 de produse, cele mai multe din acestea acoperind domeniul telecom.

 • Item thumbnail
  0

  Frigo electro casnice srl

  Instalare aer conditionat motaj si reparatii electrocasnice si instalatii electricosanitare .mecanica generala scule si unelte alte lucrari incluse ïn prestari servicii .

 • Item thumbnail
  0

  SC CON POL RO SERV SRL

  Reprezentam o firma de constructii ce realizeaza la cererea Beneficiarului lucrari de demolare, arhitectura, instalatii electrice interioare, instalatii sanitare interioare si mentenanta. In prezent colaboram cu un lant de supermarket-uri cu o prezenta puternica pe piata nationala cat si Internationala.

 • Item thumbnail
  0

  S.C. EL-SAN-TERMO S.R.L.

  Firma autorizata ISCIR, proiecteaza instalatii, vinde, instaleaza si garanteaza centrale termice, aparate de aer conditionat, sisteme de tratare si purificare a apei, sisteme solare. Asigura service profesional.

 • Item thumbnail
  0

  IMMER QUALITY SERV

  Immer Quality Serv este o societate, fondata în 2013 si are ca obiect principal de activitate comercializarea, intretinerea, repararea echipamentelor de incalzire si climatizare, admiterea functionarii si verificarea tehnica in utilizare a echipamentelor consumatoare de combustibil gazos, activitati de testari si analize tehnice.

 • Item thumbnail
  0

  Also Sorali SRL

  Prin activitatea noastra va oferim solutii complete in tratarea apei, la cele mai avantajoase preturi si cu cel mai bun raport pret/calitate. Folosind sisteme de dedurizare consacrate, dotate cu microprocesoare de înaltă fiabilitate, prezente într-o gamă largă, putem soluţiona problemele utilizatorilor industriali şi rezidenţiali. Fiind special dimensionate pentru dedurizarea apei destinate locuinţelor individuale, blocurilor de […]

 • Item thumbnail
  0

  SC TEO MAR MANAGEMENT

  TEO MAR MANAGEMENT SRL este un Magazin Online pe piata romaneasca.Comercializam orice tip de generator cu diferite tipuri de motoare,oferim garantie,transport gratuit si punerea in functiune.Daca nu aveti cunostinte in domeniu apelati cu incredere la noi iar echipa noastra de specialisti va gasii cea mai buna solutie pentru dumneavoastra.