Case Moda/ Producatori Articole Vestimentare


Arata 6 din 6
 • Item thumbnail
  0

  Aria Trends

  Aria Trends este un magazin online de haine care promoveaza colectiile marca Aria, colectii ale unor designeri romani consacrati si ai unor designeri debutanti. Magazinul virutal AriaTrends, isi propune sa devina un loc de intalnire a doua nevoi primordiale: de a promova si contribui activ la dezvoltarea brandurilor romanesti si de a oferi cat mai […]

 • Item thumbnail
  0

  SC ADFIL COLECTION SRL

  Filip Cezar reflectă modul de viață al bărbatului cu stil și personalitate în momentele importante din viața sa. Atelierul nostru de lux, realizează manual, la comandă, costume, cămăși și accesorii pentru bărbați. Croitoria clasică tradițională îmbinată cu ultimele tendințe, reflectă valoarea unei ținute unice.

 • Item thumbnail
  0

  Modeea Designs

  Modeea Designs este un atelier de creatie vestimentara. Designerul propune colectii capsula pentru femei. Creatiile MoDeea va ofera in egala masura eleganta si confort, propunandu-va tinute originale atat pentru birou, cat si pentru seara, la o cafea cu prietenii, si pentru evenimentele speciale din viata dvs.

 • Item thumbnail
  0

  MissGrey

  Miss Grey a început să prindă contur în anul 2012, la inițiativa Cristinei Oprea, care a pus bazele acestui brand 100% românesc.

 • Item thumbnail
  0

  S.C. UMERASE SER-VIZ S.R.L.

  Fabrica producatoare de Umerase din Campina Societatea noastra livreaza prompt si eficient orice cantitate de umerase, intr-o gama larga de tipuri Adresa: Câmpina 105600 Prahova Str. Lt. Col. Adrian Oprescu nr.26 Va asteptam sa ne contactati Telefon/Fax: 0244.374.150 Birou Mobil: 0722.570.050 Director General Morotti Elia