Altele

You are here: Home  > Produse Cosmetice si Medicale  > Altele

Arata 9 din 9
 • Item thumbnail
  0

  www.trendis.ro

  Deschiderea unui salon de infrumusetare poate parea mai simplu decat este. In realitate, salonul tau de infrumusetare necesita o atentie sporita in achizitionarea produselor necesare, atat pe partea de echipament si ustensile, cat si pe partea de produse cosmetice. Calitatea acestora si siguranta pe care o prezinta la utilizare sunt criteriile dupa car Trendis.ro selecteaza […]

 • Item thumbnail
  0

  Bella Chic Studio

  Servicii de înfrumusețare premiul!!!Frizerie,Coafor,Cosmetica,Tratamente faciale,Epilare cu păstrase zahăr,Masaj,Manichiura/Pedichiura,Unghii Tehnice!!!

 • Item thumbnail
  0

  Medoptic

  Medoptic este clinica oftalmologică unde se oferă servicii oftalmologice complete, în care se realizează consultaţii şi investigaţii de calitate, se fac intervenţii chirurgicale complexe şi pacienţii pot să-şi comande ochelari sau lentilele de contact. Am urmărit sa creăm un ansamblu medical în care să înglobăm toate serviciile de medicină oftalmologică începând de la consultaţiile curente, […]

 • Item thumbnail
  0

  BforYou Cosmetics by Brigiitte P.

  Produse cosmetice fara parabeni si fara hormoni, pentru toate tipurile de ten, cu o textura fina si usoara, se absorb imediat si nu lasa tenul incarcat. Parfumurile BforYou sunt parfumuri originale, produse in Germania, iar calitatea lor se reflecta prin persistenta si aromele perfect combinate pentru a va incanta in fiecare moment.

 • Item thumbnail
  0

  Cassiopea Cosmetics

  Nici un produs nu a fost testat pe animale! Aici gasesti produse #originale, #crueltyfree si #veganfriendly. Oferim produse cosmetice pentru machiaj, pensule, buretei, gene false si produse pentru unghii, de calitate si la pret accesibil. BeautyUK si MeMeMe Cosmetics acum si in Romania.