Alimente si Bauturi

You are here: Home  > Alimente si Bauturi

Arata 10 din 28
 • Item thumbnail
  0

  SC. DECLARAVIT SRL.

  Firma noastra si-a propus sa aduca in Romania, spre distributie, fursecuri, dulciuri, halva si paste, de cea mai buna calitate de la producatori cu  rezonanta din Republica Moldova, Ucraina, Macedonia, Polonia.

 • Item thumbnail
  0

  Cafea online - EspressoCafe.ro

  Magazin online de Cafea boabe, espressoare si produse pentru automate. Livram zilnic din STOC, in 24h, peste 700 de produse. TRANSPORT GRATUIT si preturi excelente.

 • Item thumbnail
  0

  Italprod Srl producator de fructe confiate

  ITALPROD este o companie din Romania care produce si distribuie cirese in maraschino cu si fara codite in sirop pentru cocktail (rosu, verde, albastru, orange, galben), fructe confiate: cirese cu si fara codite, coaja confiata de portocala si de lamaie in forma de felii/banuti/cuburi, cuburi mixte de fructe, capsuni in sirop, amarene pentru compozitie, amarene […]

 • Item thumbnail
  0

  Catering de calitate

  Firma catering nou deschisa in Dorohi, ofera servicii de calitate, meniuri excelente, la un pret foarte avantajos. Ne gasiti la 0756631651.

 • Item thumbnail
  0

  Speciality Coffee

  Compania noastră ca statut juridic a luat ființă în 2014 imediat după World Barista Championship şi World of Coffee. Fiind un proiect mai vechi al unor tineri barişti care au interacţionat cu lumea cafelei în ultimii 10 ani, dintre care în ultimii 2 ani, s-au depus eforturi voluntare pentru organizarea regionalelor de barista susţinute de […]