Cartile vechi vandute din biblioteca, solutia pentru a cumpara altele noi

In principal, activitatea unui anticariat este aceea de a recicla carti, adica de a cumpara carti vechi, care nu le mai sunt de folos proprietarilor. Astfel este lasat loc pentru noi volume ce urmeaza sa le ia locul pe rafturi celor care nu mai prezentau interes. In plus, proprietarul primeste si o suma de bani in schimbul cartilor oferite anticariatului, ceea ce poate contribui la bugetul destinat achizitionarii de noi volume.

In plus, se mai poate vorbi despre un avantaj al acestui procedeu. Prin intermediul vanzarii cartilor care nu isi mai gasesc locul in anumite biblioteci catre Anticariat-Carti.ro, in timpul evaluarii pot fi descoperite titluri remarcabile, volume foarte pretioase pe care se pot primi sume semnificative de bani. Mai mult, Anticariat Carti cumpara volume din toate domeniile, scrise in diferite limbi, astfel ca este facil sa se apeleze la aceasta metoda de a elibera o biblioteca.

Cui se adreseaza serviciile anticariatului care cumpara carti

Evaluatorii cu drag de carte de la Anticariat Carti vin in sprijinul persoanelor care nu au idei despre cum ar putea sa lichideze o biblioteca arhi-plina pentru a putea sa faca reamenajari. Desi platforma se adreseaza oricui are nevoie de acest serviciu, in principal, cumpar carti din Bucuresti. In plus, daca domiciliul clientului care doreste sa vanda carti ce nu ii mai sunt de folos este in Bucuresti sau in zonenele limitrofe, anticarii se deplaseaza – fara costuri suplimentare – pentru a le ridica. Cartile pe care anticarii le achizitioneaza este necesar sa fie in stare buna sau foarte buna.

Cumpar carti vechi | cumpar carti din Bucuresti | Anticariat-carti.ro

cumpar carti vechi

In consecinta, se poate spune ca prin vanzarea cartilor din biblioteca sunt satisfacute toate nevoile culturale ale unei comunitati. Aceasta metoda reprezinta o solutie ideala pentru iubitorii de carti care nu mai au spatiu in biblioteca, dar a caror lista de carti ce urmeaza a fi citite este departe de a se termina.

Vanzand cartile citite se asigura ca volumele la care renunta sunt in siguranta si, in plus, primesc bani cu care isi pot cumpara altele noi. Nu in ultimul rand, prin vanzarea cartilor citite, proprietarii acestora dovedesc ca le pasa de mediul inconjurator, pentru ca vor repune in circuit volume care in cazul in care sunt retiparite necesita materie prima obtinuta din natura.

Close Comments

Comments are closed.