Cartile vechi nu merita sa fie aruncate la gunoi! Proprietarii pot obtine un pret bun pe ele

Cartile reprezinta un bun de valoare, fie ca sunt creatii literare, fie ca sunt cercetari stiintifice sau cu de orice alta natura. Din ce in ce mai multe persoane prefera, insa, sa citeasca volume in varianta lor online sau electronica.

Avansarea tehnologiei este atat de spectaculoasa, incat din ce in ce mai multi cititori sunt dispusi sa isi arunce cartile din biblioteca si sa isi pastreze cartile de care au nevoie intr-o biblioteca virtuala, care sa le incapa in palma. Pentru acesti cititori moderni exista o solutie foarte buna pentru a scapa de carti si de a obtine o suma frumoasa pe ele, suficienta cat sa isi cumpere o biblioteca electronica – si anume vanzarea cartilor in regim de anticariat.

Sunt specialisti care cumpara carti de orice fel si care isi manifesta interesul pentru acestea dupa un simplu apel telefonic. Tot ceea ce trebuie sa faca detinatorii de carti este sa contacteze telefonic cumparatori de carti vechi, sa stabileasca o intalnire cu acestia, sa primeasca o oferta buna de pret si sa incheie cu succes tranzactia. Cu un simplu click pe site-ul CumparCarti.ro, tranzactia este pe jumatate incheiata.

Ce se intampla cu cartile vechi dupa ce sunt vandute?

In general, oamenilor nu prea le mai pasa de soarta cartilor dupa ce primesc suma de bani promisa pe ele, desi acesta ar trebui sa fie un subiect care sa ii intereseze cu adevarat. Cei care erau gata sa le arunce la gunoi pun intrebari reprezentantilor anticariatului care cumpara carti despre soarta cartilor. Adevarul este ca fiecare carte, indiferent de domeniu, de anul aparitiei, de subiect, este foarte atent analizata, pentru a nu avea pagini rupte, indoite sau patate, este apoi reconditionata, daca este cazul, si repusa in vanzare in cadrul unui anticariat.

Cumparatori de carti vechi | cumpara carti de orice fel | CumparCarti.ro

cumparatori de carti vechi

Acest lucru aduce satisfactia ca nicio carte, in care autorul a pus suflet si pasiune, pe care a scris-o in urma unei pregatiri intense, pe care a redactat-o dupa ce s-a informat foarte bine sau dupa ce a conceput subiectul de-a lungul mai multor ani, nu va fi aruncata pur si simplu la gunoi, nu va fi dusa la maculatura, ci va ajunge in mainile unui cititor pasionat de acel subiect, care se va bucura sa o gaseasca la un pret atat de bun in mediul online.

Close Comments

Comments are closed.