Care sunt avantajele de care dispui achizitionand uniforme medicale de pe MediFashion.ro

In tara exista numeroase cabinete medicale particulare dar si spitale de stat unde lucreaza foarte multe cadre medicale. Aceste cadre medicale, pe langa faptul ca trebuie sa aiba o conduita impecabila, trebuie sa aiba si o tinuta impecabila. De aceea, ori  de cate ori trebuie sa isi completeze garderoba cu un halat medical colorat sau cu bonete chirurgicale, pot apela la o metoda mult mai simpla si la indemana tuturor, achizitionarea online a acestor produse de pe site-uri de profil,  precum medifashion.ro.

Uniformele medicale, halatele, bonetele chirurgicale sunt destul de greu de gasit, deoarece nu sunt disponibile in orice magazin. Doar magazinele specializate au astfel de accesorii si articole vestimentare. Spre exemplu, MediFashion ofera  uniforme si halate deosebite fata de restul produselor de pe piata. Acestea beneficiaza de sistemul Silvadur al companiei Dow Chemical care aplica pe materiale ioni de argint ce actioneaza in contact cu bacteriile. Ceea ce inseamna ca bacteriile cu care medicii intra in contact in timpul serviciului sunt eliminate si incubarea lor este practic imposibila. Un alt beneficiu este acela al protejarii impotriva mirosurilor neplacute si acumularii acestora in tesaturi.

MediFashion.ro – Uniforme Medicale Impermeabile

De asemenea, tot in cadrul MediFashion sunt vandute produse impermeabile ce dispun de tehnologia Nanotex, dar si uniforme testate, uniforme lucrate cu ajutorul tehnologiei Certainty. Testarile au rezultate impresionante iar aceste uniforme sunt o adevarata inovatie in domeniul sanatatii. Medicii si in general personalul medical nu vor mai avea de suferit din cauza bacteriilor de pe haine, de la pacientii cu care acestia intra in contact.

Bonetele chirurgicale sunt o alta investitie importanta pentru cei ce intra in sala de operatii si au nevoie de astfel de produse prevazute cu o banda care absoarbe transpiratia si nu permite picurarea acesteia pe frunte. In plus, astfel de bonete tin parul bine strans.

Toate produsele vandute in magazinul MediFashion sunt de cea mai buna calitate, sunt moderne si accesibile ca pret. Acestea sunt destinate, la modul general, personalului medical: medici, farmacisti, asistente si chiar si persoanelor care lucreaza in diverse ramuri ale domeniului de infrumusetare.

Close Comments

Comments are closed.