Care sunt atributele unui dentist bun?

Cu siguranta cel putin o data in viata orice om ajunge la dentist. Fiindca in trecut metodele de extractie a maselelor si de tratare a problemelor erau destul de rudimentare si dureroase, dentistii au capatat o reputatie destul de urata, astfel ca pacientii nu merg decat cand au intr-adevar o urgenta sau apare o situatie ce nu suporta amanare. Putini sunt cei care se duc la dentist de buna voie, de doua ori pe an asa cum este recomandat, de teama. Insa cu certitudine acest lucru se intampla pentru ca inca nu au gasit un dentist bun care sa ii ajute sa depaseasca unele temeri si sa faca tot posibilul pentru a-si mentine zambetul frumos mai mult timp. O vizita la o clinica stomatologica sector 2, https://cabinetstomatologicsector2.ro/ spre exemplu, ar putea fi de folos celor care inca nu au gasit medicul rabdator, cu experienta si „mana usoara” la care oricine viseaza.

Cum trebuie sa fie un dentist bun?

  • Rabdator – aceasta este prima calitatea a unui medic stomatolog foarte bun. Mai ales daca trateaza copiii, dar si oameni care simt o oarecare teama numai cand stiu ca trebuie sa se aseze pe scaunul din cabinet, inconjurati de luminile orbitoare si de mirosurile ciudate, medicul trebuie sa se dovedeasca a fi un bun ascultator si psiholog.

  • Experienta si profesionalism – aceste atribute isi spun cuvantul in alegerea celui mai bun medic dentist, pentru ca, indiferent de varsta medicului, conteaza experienta si calificarea acestuia. Un medic tanar poate avea avantajul de a cunoaste tehnici noi si de a fi optat pentru aparatura moderna, in vreme ce un medic mai in varsta are poate zeci de ani de experienta si cazuri rezolvate cu succes.

  • Sa puna pret pe igiena si sterilizare – din ce in ce mai multe boli cu transmitere afecteaza populatia, iar medicul dentist bun trebuie sa puna accent si pe acest aspect.

  • Sa inspire incredere – la medic oamenii merg in general foarte tematori, nu au nevoie sa fie mustrati sau dojeniti ca, daca ar fi facut mai devreme o vizita in cabinet, lucurile s-ar fi rezolvat mult mai simplu.

Acesta este portretul unui medic dentist bun.

Close Comments

Comments are closed.