Care este cel mai important beneficiu pe care ti-l va aduce implantul dentar?

Pierderea dintilor nu este un lucru neobisnuit pe masura ce o persoana inainteaza in varsta, dar problemele apar in momentul in care dintii incep sa se deterioreze sau sa cada mult mai devreme. De cele mai multe ori, acest lucru se intampla din cauza unei igiene orale precare, a alimentatiei, sau a unui accident.

Din fericire pentru cei care se regasesc in acest randuri, exista mai multe clinici la care o persoana se poate duce pentru a urma tratamentul cu implant dentar in Bucuresti si in alte orase in care ramura de stomatologie este bine dezvoltata. In functie de clinica, pacientii vor avea de ales intre mai multe feluri de implant.

Implantul dentar se va comporta ca un dinte natural

Pacientii nu vor trebui sa-si faca griji cu privire la functionalitatea implantului, deoarece va putea face aceleasi lucruri pe care le face si un dinte normal.

Cei mai multi pacienti care au urmat tratamentul nu fac diferente intre dintii naturali si implant, atunci cand vine vorba de mestecat sau de periaj. Activitatile de acest gen vor putea fi efectuate la fel ca de obicei.

Implant dentar in Bucuresti | Dentist din Drumul Taberei | PlazaDent.ro

dentist din Drumul Taberei

Pe PlazaDent.ro, garantia pentru implant dentar este de 5 ani, desi durata lui poate sa fie mult mai mare, atunci cand posesorul sau ia in serios igiena orala si adopta o alimentatie sanatoasa, care sa nu puna in pericol efortul pe care l-a depus pana la acel moment. Daca indicatiile sunt respectate, implantul dentar poate sa reziste chiar si o viata intreaga.

Ce trebuie sa faci pentru a obtine implantul dentar?

Tot ce trebuie sa faca o persoana pentru a obtine tratamentul cu implant dentar este sa viziteze un dentist din drumul Taberei, de la Plaza Dent, care ii va putea oferi mai multe informatii in urma unui consult. Un alt aspect important ce va fi decis tot aici este tipul de implant dentar care va fi cel mai potrivit pentru pacient.

In concluzie, persoanelor carora le lipsesc cativa dinti, sau care au dantura intacta, dar unii dinti sunt atat de deteriorati incat nu mai pot fi salvati, pot alege optiunea implantului dentar.

Close Comments

Comments are closed.