Caracteristicile unui scaun rulant

Cand cumparati un scaun cu rotile nou, doriti sa va asigurati ca luati decizia cea mai buna pentru adaptarea la mediu, stilu de viata, conditie fizica si buget. Cu o gama atat de cuprinzatoare de scaune rulante, alegerea poate parea coplesitoare, dar cu putina cercetare anterioara si cu ajutorul unui profesionist care sa evalueze nevoile, puteti gasi cu usurinta un fotoliu rulant potrivit nevoilor dumneavoastra sau a celor dragi. La magazinul online www.magazinulortopedic.ro gasiti o gama variata de produse adresate persoanelor cu dizabilitati locomotorii si personal specializat care sa ofere consiliere pre si post achizitie.

Cand sunteti in cautare de produse ortopedice ar trebui sa alegeti produsul care vi se potriveste cel mai bine avand in vedere handicapul beneficiarului si utilizarea de zi cu zi. De asemenea, merita sa anticipati orice schimbare a nevoilor pe care le-ati putea avea in viitorul apropiat. Alti factori de influenta ar fi dimensiunile si greutatea. Ca regula generala, nu uitati ca un scaun cu rotile ar trenui sa fie mai larg cu 4-5 cm decat soldurile si omologat pentru greutatea beneficiarului. Una dintre primele alegeri pe care le faceti este sa optati pentru un scaun cu rotile actionat mecanic sau manual, dar acest lucru depinde si de gradul de independenta al utilizatorului. Cel de-al doilea aspect pe care ar trebui sa-l luati in considerare este legat de functiile scaunului. Daca aveti nevoie sa-l pliati in mod regulat, cautati un scaun pliabil fara unelte si care ocupa spatiu putin. Ar trebuie sa luati in calcul si zona in care locuiti, in functie de aspectul trotuarelor trebuie ales si scaunul.

In general, toate scaunele cu rotile sunt perfect adaptabile pentru a se potrivi utilizatorului si cerintelor acesuia. Ajustarile se pot face in ceea ce priveste dimensiunea, pozitia spatarului, a cotierelor, a suporturilor pentru picioare. Acest tip de reglari sunt foarte utile atunci cand pot aparea modificari corporale semnificative. Cumpararea unui scaun rulant adecvat va poate schimba viata. La Magazinul Ortopedic aveti posibilitatea de a alege dintr-o gama larga de produse, compatibile tuturor nevoilor si bugetelor. Tot ce aveti de facut este sa apelati la ajutor!

Close Comments

Comments are closed.