Cand este necesar sa extragem un dinte

De foarte multe ori oamenii s-au confruntat la maturitate cu probleme dentare si, dupa cum este si normal, dintii care dau batai de cap trebuie tratati sau scosi. Cu toate ca dintii permanenti sunt meniti sa reziste toata viata, exista o serie de motive pentru care ar trebui facute extractii dentare.

Un motiv se refera la dintii care sunt grav afectati de mai multi factori ereditari sau externi, sau au fost afectati in urma unor traumatisme. Se spune ca o “gura aglomerata” trebuie pregatita stomatologic pentru ortodontie, ceea ce inseamna ca principalul scop al acestei procedure este acela de a alinia dintii intr-un mod corespunzator. De asemenea, un dinte care se clatina si deci nu mai are o stabilitate optima poate fi extras la recomandarea medicului.

Clinica stomatologica Colentina

Elvetodent.ro ofera bucurestenilor la preturi competitive proceduri de extractie de masea de minte in cabinetul din sectorul 2, dar si alte servicii de medicina stomatologica. Un alt motiv care poate implica extractia unui dintre il reprezinta infectiile. Daca cariile dentare sau deteriorarea invelisului dintelui se extinde spre centrul dintelui si este pe cale sa avarieze nervii si vasele de sange, medicul stomatolog poate stabili necesitatea unei interventii de scoatere a respectivului dinte. Daca dintele este deja afectat dintr-un motiv sau altul, bacteriile din cavitatea bucala pot intra in interiorul dintelui si pot produce infectii. Totusi aceste lucruri se pot trata prin interventi cu antibiotice, insa daca acestea nu dau rezultate singura solutie de stopare a raspandirii infectiei este extractia.

Clinica stomatologica din sectorul 2 al capitalei vine in intampinarea pacientului cu un set de masuri special de combatere a unor potentiale infectii. Profesionistii clinicii vor lua intotdeauna cele mai bune solutii pentru ca pacientul sa beneficieze de tratamentul optim si sa se minimizeze eventualele riscuri. Programul clinicii este de luni pana vineri de la ora 09.00  la 19.00, iar sambata de la ora 09.00 la ora 15.00.

Show Comments

Comments are closed.