Canapeaua la comanda, usor de adaptat oricarui stil

A venit vara si odata cu anotimpul cald se trezesc si dorintele oamenilor de a amenaja sau reamenaja locuinta, iar canapeaua la comanda poate fi o solutie potrivita pentru a schimba aspectul living-ului. In plus, aceasta poate fi realizata in concordanta cu stilul ales deja pentru amenajarea acestei incaperi.

Fie ca este vorba despre un proiect de amenajare, pornit de la zero, sau de reamenajare a living-ului prin schimbarea unor obiecte pentru reimprospatarea aspectului, intotdeauna trebuie sa se tina cont de canapea.

Cu toate ca majoritatea oamenilor cauta sa aleaga canapele ieftine, la o analiza mai amanuntita pot descoperi ca daca realizeaza o canapea la comanda pot iesi chiar mai avantajos din intregul proiect.

Prin urmare, alegerea modelului potrivit, care sa respecte atat stilul camerei, cat si stilul de viata al familiei, este destul de dificila. In plus, aceasta trebuie sa fie si confortabila. Insa, o fabrica ce poate imbina cu succes toate aceste aspecte este CasaEduard.ro. Datorita inovatiilor si experientei, aceasta poate concepe produse potrivite oricarui concept de decor.

Canapea la comanda | canapele ieftine | CasaEduard.ro

canapea la comanda

3 stiluri deco pentru care trebuie gasita canapeaua potrivita

Amenajarea unei incaperi trebuie sa porneasca de la un plan, care sa cuprinda principiile de baza ale proiectului. In cazul livingului, aceste principii sunt: functionalitatea, alegerea stilului de design interior, investitia intr-o canapea de calitate.

  1. Stilul clasic – daca este ales ca stil deco pentru living stilul clasic, acesta se caracterizeaza prin eleganta si rafinament. Prin urmare, canapeaua ar trebui sa fie impunatoare, accesorizata cu perne cu modele decorative.

  2. Stilul contemporan – adesea confundat cu stilul modern, insa desemnand stilul de astazi, acesta are cateva caracteristici, precum minimalism, linii simple si curate, open space. Astfel ca si canapeaua ar trebui sa urmareasca aceleasi caracteristici simple, accentele fiind reprezentate de pete de culoare aplicate cu ajutorul obiectelor decorative.

  3. Stilul modern – ancorat in secolul al XIX-lea, caracteristicile acestui stil sunt materiale precum otelul, metal, plastic, sticla si piese de mobilier organice si unitare, contraste puternice de culoare, linii drepte si curate, numar limitat de decoratiuni si accesorii. In acest fel trebuie aleasa si canapeaua potrivita acestui stil.

Close Comments

Comments are closed.