Caminul de batrani - Locul ideal pentru bunici! Doar pe azil-pentru-bunici.ro

Persoanele in varsta au nevoie de multa atentie si dragoste, mai ales atunci cand au probleme fizice care trebuie atent supravegheate. Copiii si nepotii nu au insa, din pacate, timp suficient pentru a petrece cu ei si nici pregatirea necesara din punct de vedere medical. In acest caz, este indicat sa se apeleze la un camin de batrani Bucuresti.

Unde se afla locul ideal?

Situat pe strada Erou Iancu Nicolae, nr. 22-24, azil de batrani Pipera este un loc perfect in care varstnicii sa-si petreaca timpul, departe de aglomeratia capitalei. Aici vor putea interactiona cu alte persoane de varsta lor si nu se vor simti niciodata singuri. Asezamantul dispune de camere mobilate modern, dar si de o curte in care bunicii pot iesi pentru a se plimba sau pur si simplu pentru a sta la aer, indiferent de anotimp.

Care sunt serviciile oferite?

In primul rand, persoanele in varsta sunt foarte bine ingrijite din punct de vedere medical. Aici exista un medic de familie, un medic psihiatru, dar si un asistent social, cu totii preocupandu-se de starea fizica a oaspetilor. Asistentele se ocupa de administrarea tratamentelor la orele corespunzatoare, dar si de aplicarea cremelor protectoare si a pansamentelor, atunci cand este cazul. Kinetoterapeutul, impreuna cu medicul ortoped, medicul chirurg si medicul cardiolog tin sub supraveghere toate potentialele probleme. In plus, bunicii au parte de trei mese principale pe zi, dar si de doua gustari. Mancarea este pregatita cu atentie in bucataria modern utiliata, cu ingrediente mereu proaspete. Meniul este realizat cu ajutorul unui nutritionist, tinandu-se cont de dieta fiecare oaspete in parte.

Care sunt tarifele?

Exista doua tipuri de pachete la care pot apela cei interesati: cel de 2.500 de lei si cel de 3.000 de lei pe luna. Ambele pachete includ toate serviciile de care au nevoie varstnicii, cu precizarea ca cel de-al doilea contine suplimentar elementul de kinetoterapie, adica masaj de doua ori pe saptamana si manevre terapeutice pentru evitarea escarelor de decubit.

Azil de batrani Pipera – azil-pentru-bunici.ro

Bunicii merita tot ce este mai bun! Toate serviciile pot fi studiate pe site-ul azil-pentru-bunici.ro. Tot aici exista si fotografii din curte, dar si din interior, pentru ca cei interesati sa-si faca o parere.

Close Comments

Comments are closed.