Calculatoarele refurbished devin tot mai populare. Afla de ce!

Periodic, pe piata IT sunt lansate echipamente si componente care aduc noi inovatii in domeniu. Pretul acestora este insa unul pe masura, astfel ca cei care isi doresc un computer performant trebuie sa caute solutii prin care sa poata avea acces la acesta, dar la un pret avantajos.

Desi nu fac parte din cele mai recente tehnologii de pe piata, calculatoarele refurbished pot reprezenta solutia de care acestia au nevoie. Acest lucru se datoreaza raportului avantajos dintre pretul accesibil pentru un nivel de performanta inalt si o buna calitate.

Ce sunt, mai exact, calculatoarele refurbished?

Pentru a se putea intelege de ce un calculator refurbished este o solutie foarte avantajoasa trebuie mai intai sa se inteleaga ce inseamna un device refurbished.

Calculatorul refurbished nu este unul folosit, cum este cel second hand, desi adesea provine de la companii care practica leasingul de echipamente IT, prin intermediul caruia isi actualizeaza constat sectorul digital. De asemenea, computerele care provin din retururile de la clineti sau cele care au fost folosite initial in showroom-uri, pentru prezentare, fac parte tot din aceasta categorie de computere refurbished.

Numai ca, inainte de a fi puse din nou in vanzare, calculatoarele respective trec printr-un amplu proces de reconditionare, in cadrul caruia sunt sterse toate datele din sistem si computerul este readus la setarile din fabrica. Astfel, clientii magazinului online It-Sh.ro, un magazin specializat care comercializeaza acest gen de echipamente IT, se pot bucura de un calculator care se comporta la fel ca unul nou si care poate arata impecabil, dar pentru care vor plati o suma mult mai mica decat in cazul unui calculator similar nou.

Calculatoare refurbished | imprimante second hand | It-Sh.ro

Calculatoare refurbished

Atuurile calculatoarelor refurbished

Spre deosebire de un calculator second hand, unul reconditionat face parte dintr-o gama mai noua si mai performanta de computere, iar durata de viata este mai indelungata. In plus, acestea pot fi updatate cu componente atat noi, cat si second hand, care sa creasca nivelul de performanta si chiar utilitatea, deoarece pot fi conectate cu usurinta si imprimante second hand unui astfel de computer.

Toate acestea au contribuit la popularitatea tot mai mare a calculatoarelor reconditionate, mai ales in conditiile actuale de crestere a preturilor pentru toate categoriile de produse si servicii.

Close Comments

Comments are closed.