Defectiunile majore care cauzeaza respingerea autoturismului la inspectia periodica in orice statie ITP

Inspectia tehnica periodica este obligatorie tuturor conducatorilor auto care doresc sa se simta in siguranta pe sosea si in acelasi timp sa respecte legislatia in vigoare, iar programarea la o statie ITP din sector 6 se va dovedi o decizie inspirata.

Inspectia tehnica periodica presupune verificarea autoturismelor ai caror conducatori auto doresc sa le utilizeze ca si mijloc de transport pe drumurile publice. Aceasta verificare are loc in statiile autorizate RAR. Exista situatii in care un autoturism poate fi respins la ITP, din cauza unor defectiuni majore pe care le prezinta sau daca nu intruneste standardele impuse.

Principalele motive pentru care autoturismul poate fi respins la operatiunea de inspectie tehnica periodica Bucuresti

ITP-ul este obligatoriu, iar pentru unii dintre conducatorii auto romani vine cu multe batai de cap. Aceasta inspectie atesta capacitatea autoturismului de a participa in conditii de siguranta la trafic. In Romania, ITP-ul se face o data la trei ani pentru autoturismele noi si la doi ani pentru cele cu o vechime de pana la 12 ani.

Anual, este necesara efectuarea ITP-ului la autoturismele care au depasit 12 ani, iar soferii de taxi si ride sharing sunt obligati sa faca ITP-ul o data la sase luni.

Cele mai importante motive pentru care conducatorii auto pot fi respinsi la ITP sunt:

  • Probleme cu franele – trepidatiile la franare si zgomotele ciudate trebuie sa le dea de gandit conducatorilor auto – s-ar putea sa fie nevoie sa rezolve unele probleme inainte de a se prezenta la ITP;
  • Seria de motor si caroserie greu vizibile – specialistii AlfaITP.ro recomanda conducatorilor auto ca, inainte de a se prezenta cu masina la ITP, sa se asigure ca seria de motor si caroserie sunt vizibile, in caz contrar nu vor primi acceptul;

Statie ITP din sector 6 | Inspectie tehnica periodica Bucuresti | AlfaITP.ro

statie ITP sector 6

  • Probleme cu sistemul de directie – este recomandat ca inainte de a se prezenta la ITP, conducatorii auto sa verifice sistemul de directie, mai ales daca au impresia ca volanul trage intr-o parte sau aud zgomote ciudate;
  • Probleme cu luminile si martorii aprinsi in bord – este adevarat ca functionarea defectuoasa a farurilor poate determina respingerea autoturismului la ITP, asa cum martorii aprinsi in bord pot fi responsabili de picarea acestui test.

5 lucruri de care tin cont asistentii in alegerea de uniforme medicale

Alegerea de uniforme medicale purtate de doctori, chirurgi si asistenti se face tinand cont de anumite aspecte. Deoarece personalul medical se confrunta zi de zi cu situatii dificile si neprevazute, este important sa dispuna de confort, cel putin din acest punct de vedere.

Cei de la https://www.medifashion.ro se ocupa cu importul si distributia de uniforme medicale de cea mai inalta calitate, iar experienta de peste 10 ani in domeniu face ca brandul sa prezinte incredere. In oferta din magazinul online clientii regasesc produse de calitate la preturi atragatoare, din categorii, precum: uniforme, halate, bonete chirurgicale, dispozitive medicale, incaltaminte sau accesorii.

1. Uniforme medicale scumpe vs. uniforme medicale ieftine

Scump nu inseamna neaparat calitate, iar ieftin nu inseamna prost. Personalul medical trebuie sa se asigure ca face alegerea cea mai buna profitand de ofertele potrivite. Cumparaturile trebuie facute de la un brand care prezinta incredere si care are vechime pe piata. In oferta magazinului amintit anterior clientii vor regasi o multime de modele de uniforme confectionate din bumbac 100% la cele mai bune preturi.

2. Stil sau confort?

Un comerciant bun le va imbina pe cele doua. Un halat medical trebuie sa garanteze confortul intreaga zi, avand in vedere orele de lucru ale medicilor si asistentilor si efortul depus de acestia. Un halat inconfortabil, dar care arata bine, va face timpul petrecut in clinica si mai dificil.

3. Alb sau colorat

Anumite unitati medicale impun angajatilor sai ca uniforma sa fie alba. Cu toate astea, in ultima perioada acestea au devenit mai permisive cu privire la uniformele medicale colorate. Prin urmare, cei mai multi medici si asistenti se rezuma la preferintele personale in cazul in care nu li se impune nicio regula.

Uniforme medicale | bonete chirurgicale | MediFashion.ro

uniforme medicale

4. Halat lung sau scurt

Halatele scurte sunt potrivite mai ales pentru persoanele scunde. In acelasi timp, cele lungi sunt preferate de persoanele inalte sau de cele care se regasesc mult mai confortabile astfel.

5. Regular fit, slim sau large

A fi confortabil la locul de munca este tot ceea ce conteaza in acest domeniu. De aceea, medicii si asistentii medicali trebuie sa se asigure ca au parte de confort si ca uniforma arata bine atunci cand este imbracata. De aceea, alegerea privind forma halatului se face doar tinand cont de preferintele personale.