Cum sa alegi cele mai bune servere second-hand

De cele mai multe ori, alegerea unui server second-hand este mai dificila decat alegerea unor desktop-uri normale. Cei interesati de achizitionarea unor servere trebuie sa citeasca foarte atent randurile urmatoare, pentru a sti la ce sa fie atenti, astfel incat sa faca cea mai buna investitie, una de care sa fie foarte multumiti.

Programele si aplicatiile care urmeaza sa fie folosite

Un prim detaliu care conteaza foarte mult este reprezentat de programele si aplicatiile care urmeaza sa fie folosite cu ajutorul serverelor, intrucat exista unele care au nevoie de mai multa memorie sau putere de procesare decat altele. In functie de nevoile personale, se pot alege microservere care au 8 GB RAM si un procesor de tip E3 sau servere rackabile, care sunt dual socket si care au peste 32 GB RAM.

Solutiile de stocare

Dupa ce persoanele care au nevoie de un server isi analizeaza nevoile vor sti, cu siguranta, care este tipul de stocare de care au nevoie. De exemplu, pentru cei interesati de rapiditate in privinta procesarii datelor, serverele SSD sunt ideale. Ele pot fi obisnuite, de tip desktop, ceea ce inseamna ca trebuie sa suporte in mod obligatoriu solutii de stocare non-brand si sa aiba o interfata SATA. In ceea ce priveste SSD-urile brand, pentru ele trebuie in mod obligatoriu verificata compatibilitatea cu controllerul pentru a reprezenta o investitie buna. La pol opus, cei care au nevoie de fiabilitate mai ridicata pentru solutiile de stocare exista serverele HDD pe SAS. Acestea sunt mult mai rapide decat prima categorie, insa, in acelasi timp, pot fi si putin mai costisitoare.

Numarul de useri care se pot loga pe un server

Un alt detaliu important pentru alegerea unor servere bune este numarul de useri care se poate loga la acelasi server. De exemplu, in cazul firmelor, este foarte important ca serverul sa permita acces de logare pentru cat mai multi angajati, astfel incat activitatea sa se poata desfasura in conditii optime.

Sistemul de operare

Cei care iau in considerare alegerea Windows Server pentru nevoile personale, trebuie sa se gandeasca la cati useri urmeaza sa foloseasca serverul. Pe piata exista mai multe modele de sisteme de operare din care se poate alege: Foundation, care permite logarea la acelasi server a maximum 15 utilizatori; Essentials, care este ideal pentru cel mult 25 de utilizatori; Standard, perfect pentru firmele mijlocii; respectiv Datacenter, un sistem de operare care a fost creat special pentru firmele mari.

Calculatoare ieftine, servere second-hand si altele | calculator-ieftin.ro

server second-hand

Pe site-ul calculator-ieftin.ro exista o gama larga de calculatoare ieftine si servere interesante pentru cat mai multe tipuri de utilizatori. Cei care isi doresc sa investeasca in propria afacere trebuie sa isi stabileasca nevoile foarte bine inca de la inceput, iar astfel vor putea achizitiona cele mai bune produse pentru ei.

Tipuri de uniforme medicale disponibile la MediFashion

Ce meserie presupune strabaterea a zeci de kilometri in interiorul unei cladiri? Daca ati banuit ca este vorba despre meseria de asistent medical, aveti dreptate! Potrivit unui studiu publicat in MedSurg Nursing, asistentele medicale se deplaseaza peste 7 kilometri pe schimb, aproape dublu fata de cat parcurge o persoana obisnuit intr-o zi normala.

Este minunat ca la locul de munca se face miscare, dar acest lucru poate fi destul de obositor, mai ales ca in timpul delor 8 sau 12 ore de serviciu, putine sunt momentele in care asistenta sta jos. Daca aducem in discutie o asistenta de laborator, s-ar putea ca aceasta sa stea numai asezata, insa o asistenta de la terapie intensiva este intr-o continua miscare pe toata durata programului sau. Din acest motiv, niste saboti medicali de buna calitate ar face o treaba grozava pentru picioarele obosite.

Un lucru care poate face dintr-o zi grea, una mai placuta, este uniforma purtata. O uniforma potrivita, creste buna dispozitie si starea generala de bine a asistentei, dar mai mult decat atat, ii ofera confortul de care are nevoie pentru a-si putea indeplini sarcinile de serviciu. Exista o multime de optiuni in ceea ce priveste uniformele medicale, iar MediFashion, magazinul de moda medicala, va poate ajuta sa le alegeti pe cele care vi se potrivesc.

De exemplu, uniformele antimicrobiene sunt cele mai cautate si achizitionate uniforme medicale din zilele noastre. Acestea tin microbii si lichidele contaminate la distanta, fapt care ofera cadrului medical incredere deplina in sine si in faptul ca poate oferi pacientilor ajutorul potrivit fara teama de a-i fi contaminate hainele. Multe dintre uniforme sunt prevazute cu un tratament special cu ioni de argint si resping lichidele. Pe langa faptul ca arata bine, mai sunt si sigure!

Uniformele antimicrobiene, uniforme medicale, saboti medicali | www.medifashion.ro

uniformele antimicrobiene

Mai exista si uniforme cu tehnologie termoreglabila. Asta inseamna ca purtatorul se va simti bine din punct de vedere termic indiferent daca afara este frig sau cald. Aceste uniforme pot retine sau elibera caldura, in functie de temperatura. Chiar si in cazul transpiratiei, aceste uniforme tot pot face fata. Componenta de control al mirosului a fost testata si se dovedeste a functiona. O astfel de uniforma va permite utilizatorului sa se simta curat, proaspat si sa pastreze o imagine profesionala.

Aveti acum ocazia sa achizitionati incaltaminte si imbracaminte pentru zilele lungi de munca la spital sau clinica, doar accesand www.medifashion.ro! Veti gasi tot ce aveti nevoie si veti putea cumpara mult cheltuind putin!