Calculatoarele refurbished devin tot mai populare. Afla de ce!

Periodic, pe piata IT sunt lansate echipamente si componente care aduc noi inovatii in domeniu. Pretul acestora este insa unul pe masura, astfel ca cei care isi doresc un computer performant trebuie sa caute solutii prin care sa poata avea acces la acesta, dar la un pret avantajos.

Desi nu fac parte din cele mai recente tehnologii de pe piata, calculatoarele refurbished pot reprezenta solutia de care acestia au nevoie. Acest lucru se datoreaza raportului avantajos dintre pretul accesibil pentru un nivel de performanta inalt si o buna calitate.

Ce sunt, mai exact, calculatoarele refurbished?

Pentru a se putea intelege de ce un calculator refurbished este o solutie foarte avantajoasa trebuie mai intai sa se inteleaga ce inseamna un device refurbished.

Calculatorul refurbished nu este unul folosit, cum este cel second hand, desi adesea provine de la companii care practica leasingul de echipamente IT, prin intermediul caruia isi actualizeaza constat sectorul digital. De asemenea, computerele care provin din retururile de la clineti sau cele care au fost folosite initial in showroom-uri, pentru prezentare, fac parte tot din aceasta categorie de computere refurbished.

Numai ca, inainte de a fi puse din nou in vanzare, calculatoarele respective trec printr-un amplu proces de reconditionare, in cadrul caruia sunt sterse toate datele din sistem si computerul este readus la setarile din fabrica. Astfel, clientii magazinului online It-Sh.ro, un magazin specializat care comercializeaza acest gen de echipamente IT, se pot bucura de un calculator care se comporta la fel ca unul nou si care poate arata impecabil, dar pentru care vor plati o suma mult mai mica decat in cazul unui calculator similar nou.

Calculatoare refurbished | imprimante second hand | It-Sh.ro

Calculatoare refurbished

Atuurile calculatoarelor refurbished

Spre deosebire de un calculator second hand, unul reconditionat face parte dintr-o gama mai noua si mai performanta de computere, iar durata de viata este mai indelungata. In plus, acestea pot fi updatate cu componente atat noi, cat si second hand, care sa creasca nivelul de performanta si chiar utilitatea, deoarece pot fi conectate cu usurinta si imprimante second hand unui astfel de computer.

Toate acestea au contribuit la popularitatea tot mai mare a calculatoarelor reconditionate, mai ales in conditiile actuale de crestere a preturilor pentru toate categoriile de produse si servicii.

Destinatii de vis pentru iubitorii de natura

Cei care sunt in cautare de relaxare si evadarea departe de efervescenta urbana, trebuie sa mizeze fara doar si poate pe o vacanta in plina natura. Aceasta este o ocazie ideala de a descoperi peisaje magnifice, in afara drumurilor batatorite, si de a admira o fauna si o flora extrem de bogate.

Insulele Azore

Insulele Azore sunt un adevarat paradis pentru iubitorii de natura. Format din 9 insule, acest arhipelag vulcanic va seduce prin calmul sau si prin diversitatea peisajelor sale, de la campii verzi la lagune albastre si munti cetosi. Toate acestea in mijlocul Oceanului Atlantic! Insulele Azore ii atrag si pe pasionatii de drumetii. Stanci impunatoare, varfuri stancoase, cascade, caldari, plaje cu nisip negru: aceste atractii naturale se descopera cel mai bine pe jos.

Costa Rica

Costa Rica este destinatia naturala suprema. Numai aceasta mica tara reprezinta aproape 6,5% din biodiversitatea mondiala! Un adevarat paradis de pace in inima Americii Centrale, Costa Rica este locul ideal pentru experiente frumoase: bai in izvoare termale, retrageri de yoga, drumetii la vulcanul Arenal, observarea animalelor (maimute, quetzali, lenesi, broaste testoase…).

Intre jungla luxurianta, vulcani si plaje paradisiace, Costa Rica ofera un spectacol permanent al naturii.

Islanda

Cei care la peisaje extraordinare si la descoperirea naturii in starea ei salbatica trebuie sa mearga in Islanda! Fiorduri uluitoare, gheizere in eruptie, aurore boreale, cascade maiestuoase, izvoare termale si deserturi de cenusa… Acest taram de foc si gheata va uimi si va oferi o lectie fabuloasa de geologie. Este terenul de aventura ideal pentru o excursie cu masina, dar si pentru drumetii. Pe aceasta insula vulcanica, natura ofera un spectacol permanent.

Australia

Dincolo de marile orase, precum Sydney sau Melbourne, Australia este plina de locuri naturale, mai ales in bush, aceste vaste tinuturi salbatice populate de aborigeni. De la obiective obligatorii, precum Uluru Rock, Kadaku Park sau scufundarile in inima Marii Bariere de Corali, pana la locuri mai neobisnuite, cum ar fi Lacul Hillier, Muntii Blues sau Padurea tropicala Daintree, aceasta tara va rezerva surprize deosebite.

Nu trebuie sa se rateze Insula Cangurului, un mic colt de paradis australian, unde se pot observa animale in salbaticie. Cangurii, wallabies, oposumi, koala, pinguini si balene, trebuie sa se descopere aceasta insula salbatica.