Blog de carte: 2 romane politiste care merita citite oricand

Pentru foarte multi oameni, cititul reprezinta mai mult decat o simpla activitate recreativa, acesta ajungand la rangul de adevata pasiune in sensul total al cuvantului. Prin urmare, nu este de mirare ca tot mai multe persoane sunt dornice oricand sa afle titluri noi de opere literare pe care sa le poata aprofunda asa cum trebuie.

Asadar, in situatia de fata fiind vorba de un articol de blog de carte, in randurile urmatoare au fost aduse in discutie cateva titluri de romane politiste care merita citite oricand, acestea putand sa ofere o experienta de neuitat fiecarui individ in parte.

Blog de carte: care sunt 2 romane politiste ce merita savurate temeinic?

Pentru cei interesati sa afle cat mai multe idei de lectura, acestea vor putea fi obtinute la Blog.PrintreCarti.ro, site-ul respectiv avand in componenta sa numeroase titluri care mai de care mai interesante, ce vor da pe spate oricre tip de public. Asadar, oamenii interesati de romane politiste nu vor fi dezamagiti deloc, pe piata gasindu-se cateva volume cu adevarat speciale:

  1. Enigma camerei 622 de Joel Dicker

La hotelul Palace de Verbier din Alpii Elvetieni are loc o crima careia anchetatorii nu reusesc sa-i dea de cap orice ar face. Multi ani mai tarziu de la infaptuirea acesteia, un scriitor se cazeaza la hotelul respectiv si devine interesat de misterul camerei 622, cea in care a avut loc teribilul eveniment.

Aceasta carte va captiva cititorul inca de la primele sale pagini, fiind plina de intorsaturi de situatie si suspans. Fiecare personaj va creea suspiciune, fapt pentru care cartea este cat se poate de recomandata.

Blog de carte | carti recomandate | Blog.PrintreCarti.ro

Blog de carte

  1. Legaturi de sange de Michel Bussi

Personajul principal cu numele de Colin alege sa-si petreaca vara in care implineste 16 ani in Mornesey, locul in care a copilarit si in care s-ar fi sinucis tatal sau, un arheolog implicat in afaceri murdare. In timpul vacantei, 2 detinuti evadeaza din penitenciarul Mornesey, unul dintre acestia semanand izbitor cu cineva pe care tanarul l-a revazut in amintiri de atatea ori.

Cartea il va purta pe cititor intr-o cursa contracronometru, la capatul careia vor iesi la suprafata numeroase secrete si adevaruri tulburatoare. Acest volum se incadreaza cu incredere la seria de carti recomandate.

In concluzie, acestea sunt romanele care merita savurate pe deplin.

Close Comments

Comments are closed.