Beneficiile incheierii unei asigurari de inchirieri auto

Achizitionarea unei asigurari pentru inchirieri auto este optionala. In timp ce multi soferi aleg sa-si asume riscul si sa inchirieze o masina fara nicio asigurare in acest sens, merita sa va ganditi daca pentru dumneavoastra ar fi buna o astfel de investitie. Specialistii ImaRentals, companie de inchirieri masini in Bucuresti, au cateva observatii care pot fi luate in considerare atunci cand decideti sa faceti o asigurare de inchirieri auto.

Daca masina inchiriata sufera vreo dauna ce a fost provocata in timp ce aceasta se afla in posesia dumneavoastra, veti fi tras la raspundere financiara pentru a acoperi costurile reparatiilor. Chiar daca daunele au fost provocate de o terta parte, veti fi in continuare responsabil pentru plata reparatiilor.

Indiferent daca suteti un sofer experimentat si conduceti cu atentie, pot aparea accidente neasteptate.

Merita sa va ganditi mai bine la incheierea unei asigurari de inchirieri auto!

De obicei, in cazul unui accident, se solicita plata sumei care sa acopere daunele plus o suma suplimentara care se calculeaza in functie de modelul masinii inchiriate. Cu cat masina este mai scumpa, cu atat aceasta suma poate fi mai mare. Macar pentru acest lucru, merita sa incheiati o asigurare de inchiriere auto care sa va protejeze in caz de evenimente neplacute.

Nu lasati decizia de a achizitiona o asigurare de inchiriere auto pana in ultima clipa. Optiunile de ultim moment pot fi mai costisitoare decat daca ati face acelasi lucru din timp. De asemenea, puteti beneficia de pachete promotionale foarte atractive si sa va incadrati intr-un buget mic.

Inchirierea unei masini poate fi un proces confuz. Cititi mai multe despre acest lucru pe www.imarentals.ro si apoi apelati cu incredere la specialistii ImaRentals, rent a car Otopeni care vor sti cum sa va indrume in acest proces! Meritati sa va bucurati din plin de libertatea financiara pe care v-o poate oferi inchirierea unei masini si incheierea unei asigurari in acest sens!

Show Comments

Comments are closed.