Becurile LED sunt din ce in ce mai cautate

Becurile LED sunt foarte cautate de cativa ani, pretul lor a scazut foarte mult si acum, aceste becuri cu led se pot achizitiona la preturi foarte bune, preturi care pot concura cu preturile becurilor cu care ne-am obisnuit (becuri incandescente standarde, cu halogen sau CFL).

Care sunt diferentele intre becurile clasice si cele led? Becurile clasice sunt cele incandescente standarde, incandescente cu halogen si CFL adica becuri fluorescente compacte.

Becurile incandescente sunt becuri care emana o lumina calda de culoare alb spre galben. Aceste becuri sunt foarte folosite si sunt cele mai ieftine becuri pe care le putem gasi pe piata. Se pierde foarte multe energie cu astfel de becuri si nu sunt econome. Tot pe aceeasi linie sunt si becurile incandescente cu halogen, sunt becuri putin mai economice decat cele standarde, utilizeaza mai putina energie decat becurile standard si au o durata de viata de aproximativ un an de zile.

CFL sau numite becurile fluorescente sunt foarte la moda pentru ca ofera o lumina mult mai naturala decat becurile icandescente si sunt mult mai econome, folosesc cu pana la 70 la suta mai putina energie decat un bec standard, dar si preturile unui astfel de bec sunt mici. Singura diferenta este materialele componente, in becurile CFL se gasesc o cantitate foarte mica de mercur, iar dupa folosire aceste becuri trebuie depozitate intr-un mod corect.

Si intr-un final am ajuns la becurile cele mai econome disponibile in acest moment pe piata, numite si LED. In acest moment becurile led sunt din ce in ce mai la moda, iar preturile au scazut foarte mult in ultimii ani datorita faptului ca cererea este tot mare. LED-urile sunt cele mai economice de pe piata, mai multe teste arata ca, un astfel de bec consuma cu pana la 85 la suta mai putin decat un bec normal, dar si durata de viata este de pana la 50.000 de ore fata de 1000 de ore pentru un bec normal.

Becuri led la cele mai bune preturi | savelectro.ro

Preturile becurilor cu led sunt foarte cautate, iar preturile incep de la 8 lei pentru un bec care ofera o lumina decenta. O oferta completa de becuri led puteti gasi pe site-ul savelectro.ro, un magazin in care gasesti tot ceea ce ai nevoie pentru casa ta (becuri led, prize si intrerupatoare, banda led, spoturi, profil banda led, corpuri de iluminat, proiectoare led si multe alte produse).

Close Comments

Comments are closed.