Bai inspirate din centrele spa

Sunteti o persoana ocupata, stresata si obosita? Poate ar fi momentul sa scapati de toate acestea investind intr-o baie care sa arate ca un centru spa! De ce sa rezervati o zi la spa, cand puteti avea o experienta relaxanta chiar in propria casa? Fie ca doriti un pic de lux cu insertii metalice si marmura ori ca tanjiti dupa un finisaj simplu, iata cateva idei!

Un mod usor de a crea o baie inspirata din spa este folosind produse de culoare neagra. Sinonim cu spa-uri moderne si hoteluri de mare clasa, acest aspect poate fi pus in aplicare cu usurinta chiar in propria casa folosind elemente precum cada, chiuveta, usa si chiar caloriferele. Culoarea neagra sau antracit pentru calorifere de otel combinata cu diverse culori contrastante, ofera o imagine moderna, relaxanta si care indeamna la odihna profunda, refacere si visare.

De multe ori, in centrele spa veti gasi insertii metalice care adauga un strop de splendoare intregului design. O astfel de insertie completeaza perfect peretii acoperiti cu faianta sau marmura, fiind un exemplu perfect de cum micile detalii pot da un sentiment de lux chiar si intr-o casa obisnuita. Caloriferele in diferite design-uri sunt, de asemenea, o modalitate excelenta de a atinge o nota de maxima eleganta.

Se tot discuta despre ideea conforma careia micile detalii sunt cele care ofera frumusete intr-o incapere. Atingerile mici, cum ar fi potrivirea caloriferului cu gresia sau cu peretii, poate face o diferenta imensa, insufland un sentiment de seninatate si uniformitate spatiului.

Calorifere de otel |  radiatoare de vanzare | oferte-radiatoare.ro

radiatoare de vanzare

Spa-urile sunt adesea asociate cu spatii deschise, curate si luminoase. Creati acest aspect modern atemporal cu ajutorul varului alb, a accesoriilor potrivite baii si a prosoapelor pufoase albe sau in culori nu foarte evidente. Un astfel de design va da o alta nota oricarei bai, incurajand relaxarea in adevaratul sens al cuvantului.

Un design extraordinar gandit pentru baie ar fi inutil si incomplet fara caldura necesara unei astfel de incaperi. Asadar, pentru a alege caloriferele potrivite, accesati cu incredere oferte-radiatoare.ro si veti gasi o multime de variante de radiatoare de vanzare care sa satisfaca o gama larga de nevoi si dorinte!

Close Comments

Comments are closed.