Atentie la invitatiile pe Facebook

Te-ai gandit vreodata sa trimiti prin intermediul platformelor de socializare online invitatii pentru diferite evenimente? Ei bine, daca ai avut in vedere trimiterea unei invitatii de nunta pe email, de exemplu, sa stii ca nu procedezi bine si ar trebui sa alegi in continuare clasicul suport de hartie pentru livrarea invitatiei la nunta. In cazul in care inviti o persoana la oricare alt eveniment ,nu conteaza foarte mult suportul pe care vine invitatie.

Torturi nunta

Fie ca este vorba de o invitatie electronica, trimisa pe email sau pe Facebook, ori o invitatie tiparita pe hartie sau plastic, trebuie sa stii ca gestul in sine conteaza si faptul ca te-ai gandit la respectiva persoan pentru a-ti fi alaturi . Estential ca invitatii, precum si gazda sa se distreze la eveniment. O problema intervine atunci cand vine vorba de modul in care oferi un raspuns, indiferent ca este pozitiv sau negative, la o invitatie lansata de un apropiat. Ei bine, daca invitatia este transmisa prin email, cel mai indicat ar fi sa suni persoana care te-a invitat si sa ii dai raspunsul, indiferent de natura lui (pozitiv sau negativ). O alta dificultate in realizarea unei petreceri reusite este legata de modul in care oamenii vor petrece la eveniment .

Este oare indicat sa le spui invitatilor sa isi scoata incaltarile? Ei bine ,la aceasta intrebare lucrurile se complica putin, iar situatia se poate imparti in doua, in functie de gazda. Daca este vorba despre o cina restransa ca numar de invitati, cel mult sase invitati, este ok sa le cereti politicos acestora sa se descalte la intrare. Daca acestia se vor descalta, nu uita sa le oferi o pereche confortabila de papuci de casa. In cealata situatie, in cazul in care sunteti organizatorul unei petrecere mai mari , cu un numar mare de invitati, precum o receptie, un cocktail sau un eveniment de familie, oaspetii nu ar trebui sa se descalte. In alta ordine de idei, la orice eveniment de familie, torturile de botez sau torturile de nunta cumparate de la etorturi.ro nu ar trebui sa lipseasca de la masa.

Close Comments

Comments are closed.