Asortarea cu stil a unei haine de blana scurte

Venirea anotimpului rece coincide cu achizitionarea unei haine de blana care este menita sa tina de cald purtatoarelor si sa le asigure acestora tot confortul si toata caldura de care au nevoie intr-o zi racoroasa. Haina de blana scurta este preferata de clientele magazinului online CarolinaDesign.ro pentru ca este mult mai chic, mai fina, nu are un aspect greoi si se incadreaza perfect in stilul adoptat.

Purtarea unei haine de blana scurte cu fusta

Haina de blana scurta este feminina si eleganta, poate oferi un aspect chic purtatoarelor si le poate face sa se simta mult mai atragatoare daca o combina cu o fusta conica si cu un blazer sau o bluza eleganta.

Purtarea unei haine de blana femei scurte cu un cardigan lung

Desi nu suna a fi o combinatie prea reusita, haina de blana scurta in combinatie cu un cardigan lung, cu o pereche de blugi rupti si un tricou va crea o tinuta urbana extrem de confortabila.

Poarta haina de blana scurta cu o tinuta formata dintr-o singura culoare

Haina de blana scurta poate fi purtata impreuna cu articole vestimentare dintr-o singura culoare. Daca blana este de culoare inchisa, poate contrasta cu o tinuta all-white, de exemplu, iar daca haina de blana este de culoare deschisa, combinatia potrivita se va dovedi cea impreuna cu o tinuta formata din haine de culoare inchisa.

Haine de blanahaine de blana femei | CarolinaDesign.ro

haine de blana

Haina de blana scurta cu denim si hanorac – o combinatie extravaganta?

Haina de blana scurta se poate purta in mai multe combinatii, inclusiv cu o camasa denim si o pereche de blugi si un hanorac scurt. Aceasta este o tinuta urbana extrem de nonconformista si de confortabila.

O alta tinuta in care este implicata haina de blana si jeansul este cea fomata din haina de blana scurta si o pereche de jeansi, impreuna cu un pulover.

Close Comments

Comments are closed.