Albirea dentara sau cosmetizarea profesionala a dintilor

Albirea dintilor poate fi o metoda foarte eficienta de a aduce dintii la culoarea lor naturala, fara a indeparta stratul de la suprafata dintilor. Culoarea nu poate fi schimbata complet, insa se pot face imbnatatiri in ceea ce priveste nuanta dintilor.

Fiecare este diferit si la fel cum culoarea parului si a pielii variaza, la fel se intampla cu dintii nostri. Foarte putini sunt acei oameni care au dintii de un alb stralucitor, mai ales ca acestia se ingalbenesc pe masura ce imbatranim. De asemenea, dintii isi pot schimba culoarea din cauza alimentelor si a bauturilor colorate, cum ar fi ceai, cafea, vin rosu sau afine. Este important de stiut ca si fumatul sau consumul anumitor medicamente antibiotice influenteaza culoarea dintilor. Restaurarea nuantei dintelui natural este posibila prin simpla inlaturare a petelor de suprafata cauzate de factori intrinseci cum ar fi ceaiul, ceafeaua sau tutunul.

Albirea profesionala este cea mai obisnuita metoda de albire dentara. Ingredientul activ din produsele de albire este de obicei peroxidul de hidrogen. Pe masura ce este aplicat, oxigenul intra in smaltul dintilor, culoarea acestora devenind mai deschisa. Odata inceput, tratamentul de la cabinetul stomatologic poate fi continuat la domiciliu pentru a obtine efectele dorite. Toate indicatiile le veti primi de la specialistul pe care l-ati ales pentru colaborare. Este indicat sa urmati toate sfaturile pentru a avea parte de un rezultat bun!

Albirea dintilor nu este o procedura medicala si nu are ca rezultat dintii mai sanatosi, dar poate aduce dintilor o imagine alba si un zambet luminos. Acest lucru, la randul sau, ii poate face pe oameni sa se simta mai bine si sa aiba o parere buna despre ei insisi, fapt care conteaza enorm in relatiile cu ceilalti.

Stomatologie sector 1 Bucuresti | velvetdental.ro

Pentru albire dentara profesionala in Bucuresti puteti apela la serviciile de cosmetica dentara de la clinica stomatologica din sector 1, VelvetDental. Detalii relevante despre locatie, preturi si alte servicii practicate puteti afla accesand velvetdental.ro. De asemenea, va puteti programa telefonic sau online si puteti accesa abonamente individuale sau corporate.

Close Comments

Comments are closed.