Ai un magazin de haine si vrei sa iti cresti vanzarile? Afla cum te poate ajuta un soft de gestiune pentru magazin!

Obiectele vestimentare sunt unele dintre lucrurile de care oamenii au nevoie oricand, astfel ca activitatea de comercializare a acestora nu va disparea. Totusi, aceasta s-a schimbat in ultimii ani, preferintele oamenilor catre comertul online fiind intr-o continua crestere.

Indiferent insa daca este vorba despre un magazin de haine fizic sau online, ori chiar hibrid, un program care sa ajute la eficientizarea modului in care se desfasoara activitatea este foarte util, astfel ca un soft de gestiune pentru magazin ar trebui avut in vedere de toti managerii din domeniu.

Cum functioneaza un soft pentru gestiune magazin? Ce aspecte imbunatateste?

Pentru a se putea bucura de eficienta unui soft de gestiune, managerii de retail nu trebuie decat sa apeleze la ajutorul unor specialisti pentru a-l instala.

Inca din primele zile de utilizare vor putea fi observate schimbarile – in bine – pe care un astfel de software le va aduce afacerii.

Soft de gestiune pentru magazin | AttoSoft pentru Gestiune | AttoSoft.ro

soft de gestiune pentru magazin

Un program de gestiune magazin vizeaza toate ariile de activitate specifice acestuia, de la gestionarea stocurilor si comenzile catre furnizori la servirea clientilor intr-un timp scurt si eficient.

In plus, softurile dezvoltate de AttoSoft.ro sunt unele flexibile, care pot fi adaptate la orice tip de magazin, indiferent de dimensiunile acestuia sau de categoriile de produse comercializate.

De asemenea, programul AttoSoft Cento are si o extensie dezvoltata pentru magazinele online, astfel incat antreprenorii care doresc sa se dezvolte si pe aceasta ramura sa beneficieze de suportul necesar, atat din punct de vedere tehnic, dar si al administrarii acestuia.

Ce este Cento si cui se adreseaza?

Cento este un program dezvoltat de AttoSoft pentru companiile din sectorul de retail si/sau distributie, care are rolul de a evidentia un magazin in fata competitorilor prin gestionarea eficienta, printr-un singur program, a tuturor activitatilor de aprovizionare si vanzare.

Acesta este compus din doua module, care pot fi achizitionate separat sau impreuna, unul pentru vanzari si unul pentru gestiune, astfel ca programul AttoSoft pentru Gestiune magazin este unul care se potriveste in mai multe situatii. In concluzie, succesul unui magazin poate fi inluentat, in mare masura, de programul de gestiune utilizat.


Close Comments

Comments are closed.