Accesorii pentru scaune cu rotile

Accesoriile pentru scaunele cu rotile au fost concepute special pentru a imbunatati calitatea vietii, acestea fiind utile, facilitand mobilitatea si independenta, si oferind un confort sporit. Alegerea acestora depinde de nevoile tuturor si, bineinteles, de tipul de scaun cu rotile, desi multe dintre ele sunt disponibile atat pentru scaune cu rotile manuale, cat si pentru cele automate. In orice caz, este recomandabil sa aflati despre accesoriile care sunt menite sa imbunatateasca intr-adevar aspectul si functionalitatea scaunului.

Mobilitatea este una dintre cele mai mari provocari care necesita recuperarea capacitatii si compensarea invaliditatii si din acest motiv, o mare parte din accesoriile pentru scaunele cu rotile au unicul scop de a imbunatati mobilitatea, care este sinonima cu autonomia si independenta.

De exemplu, daca sunteti o persoana care, in ciuda conditiei fizice, practica sport, este esential sa aveti la indemana accesorii care sa faciliteze acest lucru. In plus, exista accesorii atat pentru exterior, cat si pentru interior, deci nu trebuie schimbate accesoriile in functie de locul in care mergeti.

Daca stiti cum sa alegeti accesoriile potrivite, va puteti imbunatati in mod semnificativ mobilitatea si confortul avand scaunul pregatit pentru activitatile zilnice – lucru, scoala, gimnastica de recuperare – si pentru ocazii speciale – excursii, sarbatori, reuniuni. Fiti constient ca majoritatea accesoriilor sunt usor de instala, usoare si mobile, deci nu trebuie decat sa aveti mainile libere pentru a le folosi.

Desi exista o gama larga de accesorii, poate ca cea mai utila dintre toate este o perna sau saltea antiescare. Alegerea unei perne potrivite este esentiala si depinde mult de conditiile fiecarei persoane si de scopul dorit. Aceasta asigura o pozitie stabila si o distributie optima a presiunii, adaptandu-se in acelasi timp cerintelor clinice individuale ale fiecarui utilizator.

Unei persoane active ii sunt necesari tot felul de suporturi: pentru sticle, ochelari, carje, pungi, haina, telefon mobil, care pot fi utile atat in casa, cat si afara. In general, toate aceste accesorii sunt usor de instalat si nu necesita instrumente speciale.

Gama larga de dispozitive si accesorii ortopedice

Pe site-ul www.magazinulortopedic.ro veti gasi cateva dintre cele mai importante accesorii pentru utilizatorii scaunelor cu rotile. Nu ezitati sa accesti link-ul si sa comandati ce vi se pare util!

Close Comments

Comments are closed.